...taaski maanantae. Kessää meinaa pijellä. Lämpö jo +15 mihin kerkijääkää? Näkkeepähän!

Kaoheita paekkojahan sitä köyhän ryysyissä on vuan eipään sitä aota ku vihellellä. Köyhhyys tuo mukannaan ylenkatsetta ja pilikkaa. Luukkuhousuista eijooo tarvetta. Sattuu joutuun Ruottiin nii hethän ne luukuttaa. Ja minnen taho.

Ratsastushousut oesi hyvinnii paekallaan. Mutta mistä satula? Kuntopyörän satula ei ratsuhousuja kaepaa - eikä kypärrää.Palokunta tarvittee ja letkun jolla ruutata liekit sammuksiin.Elämänliekki lepattaa , Tuuleeko? Vae luuleeko luuta lihaksi ja pässinpäätä makkaraksi? Sehän on enimmäkseen tätä. Ei jätä jäläkijä valheensana - ainaki on lyhyt.

Tämä viikko näöttääki lähtevän vaekijasti liikkeelle. Moni tietennii saerastee pontikkakohommelluuvaan, jospa se perijantaehin männessä saa selevän? Selekokielelle asijat halaki, eikä umpimielisyyvelle oo tillaa. Sepä pillaa herakan naurun ja katkeroetuneena kuki päätyy Joronteille josta meille ei oo iluva eikä riemua.

Rosmuva ei tarvihe säälii. Morraa vuan lapojen välliin, siitä se mies tykkejjää. Se tietennii virtuvaalisti. Kuka se ny oekein, selevinpäen.Seleväänkattoja toki vaatii suurija summia, eikä kummija juuri pysty näkemään - silimät kiinni.

Syntymästähän se kaek alakaa ja loppuu kuolemmaan. Kaekki mitä siihen välliin mahtuu on sitä elämää. Elämä on! Sanotaan ja mitä sitä pihtaa. Elämä on elämistä varten. Klisee osasto täytty? Mitä siitä seoraa sen näöttää huominen päivä.

Korpijen kätköessä pannu on pien.... Kuka immeisten ilimolla kehtaa tiputtaa. Ei kotitarpeiksi kannata. Eri asia jos homma on liiketoemintaa. Voeton maksimoenti tuottaa tulosta ja on sulosta kun hummeetissa pyrrii ja passuunat soi, Eiköpähän tuossa jo lie epistoolaa alakaneelle viikolle. Huommenna lissäellään jos tarve ilimenee. Tae voepa sitä muutenki! -O-‎19.5. 2014