...ja räeskettä oli illalla melekolaella. Vettäki tuli kuin Esterin saavista. Hyvä niin, kovin alako jo ruoho kulottuun pihassa helteen kourissa.+16.2 on hetken tarkka. Hiukka pienempi kun eilen- Kovin sateen näköstä on . Sadetta tulee varmaan lisää. Ukkosella vai ilman jää nähtäväksi.

Politiikot meinaa nyrkit savessa tapella, että eipäs juupas.On se tuo Soeni pökijö. Ei kae silloo merkitystä millä nimellä on takkuurahoja tilillä. Pääasija että on - tyhyjää parree.Vaen tuo populistipolitiikka alakaa ottaa päähän kun se mennee lapsellisuuksiin- Kansan raholla maenostaa Timpe ehokkuuttaan. Aenaki persujen. Yököttää koko sakki. Eikö ihimiset huomaa Timpan kehonkieltä sen esiintymisissä. Muka jotain nokkelaa sanoo, niin suu mutruilee, että huomasittako kuinka minä osaan. Luisut hartijat ei vastuuta kanna. Ainoastaan rahaston paisuminen on tärkeintä, sillä eihän tätä tämmöistä voi kauaa kestää? Rommauksen tullessa onki säätijössä milijoonija.

Katohan päästö politiikasta! Ei pijä käsittää että mua jotenki rassaa kuka kukkona tunkijolla. Tulipahan oma mielipije sanottua. Sekavasti tosin - sitä pittää politiikssa pelata politiikkojen malliin. Kiva seon seorata kuinka kauan Timo kykenee hoopottaan herkkäuskosia. Puheet kun ei mitään rakenna. Ainahan on ollut puhujat ja tekijät Homma ei ole   siitä muuttunu. Kävi kuin kävi niin niillä mennään mitä kansa päättää. -O-