smileyoesi taas tarkotus alakaa nakertammaan. No siinäpä tuo taetaa kulua vanahalla ruttiinilla.. Ei kyllä oo suuret vaatimuksetkaa. Kuhan häntä raahautuu jollaki keinon iltaan. Nuo ilimatko vaekuttannee mutta meleko heikosssa hapessa tässä on taas oltu viime aekoena. . Toesaalta minkäpä sille mahottomalle voe. Pahimpaan saranaan nappaa jottae pillerijä - helepottaa hetkeksi.
smileyIlimat on tosijan olleet meleko levottomat. Lämpötilat on heitelly sinne ja tänne.Käöny jopa + puolella ja toesaalta lähellä -30. Tällä hetkellä  on pakkasta tasan -10 astetta. Luntaki on tullu harva se päivä. Vaen sehän kuuluu näehin talavisiin ympyröehin. Talavi ei mee tavotta. Sää on semmonen asija johon pittää tyytyä millasena se kullonki on. Ei ees voe eeltä käsin tilata. Tae voehan sitä anomuksija lähettää, mutta eivät mee perille.
smileySurkeuvvesta huolimatta komijasti mennee. Kun ottaa rennosti eikä stressaa mistään niin seon palijo helepompaa porskutella elämässä etteen päen. Oeshan se helepompaa harrastella iliman vaevoja, mutta harvapa se näellä vuosin iliman seoralaesija on. On kipuja ja kolotuksija joka päevälle. Ja pillerijä kulluu!
smileyNy reppii jalakoja niin raskaasti, ettei järkikää juokse. Nakata  panatoolia ja kokkeilla aottaako jos käö polokemassa kuntopyörää puolisko tunnin. Alakaa veri paremmin kiertään niin kipuki vähenee. Semmosen huomijon oon teheny. Vaekka se alussa sattuu, mutta sitten helepottaa kun alakuun pääsee. -O-