...se itestäänki selevää, että kaekkinaenen ns. tutkittu tieto maalimankaikkeuvvesta  on vaen pintaraapasuja. Kukkaa ei tiijä asijoehen oekijaa laetaa jos ei vasentakkaa. Kaekkinaesija viisaetahan  toki löytyy, jokka muka tietävät, että mittää korkijampija voemija ei oesi olemassa. Korkein tieto on niillä.Toki niitäki on jotka eppäelee jottae räjähysteorijoeta.

Pannee kuitenkin kysymään, mistä tää kaikki kuitenkin on peräisin.Seki ihimetyttää kun kaekki on niin pirun tarkotuksenmukasta. Kaikki on niin kuin valmiiksi suunniteltu. Jos tämä pallo olisi kerran olemassa, iliman Jumalija, niin miksi hiivatissa sen akseli on pantu kallelleen? Ja miksi pallo pyörii? Vois se yhtähyvin mennä jötköttää pyörimättäkki.

Kyllä pirkule siihen jonku pittää potkija lisää vaohtia. ettei vaohti pysähy. Pankaapa jokin hyrrä pyöriin niin kyllä raato kohta pysähtyy, vaekka noppeos on kokonaan  eriluokkaa. Maapallo pyöriä lötköttää sillä prikulleen samalla noppeuvella vuostuhansista toeseen. Rinki 24 h. On se mahotonta tajuta, varsinki että tulos oesi oekija.

Monenlaesta ihimettä sitä on tässä maalimassa, joeta pittää itestään selevyyksinä. Mutta ei se niin selevää oo. Hämäränpeitossa on ja pyssyy, luulisin.

Vaen ei kae noeta kantsi pohtia, oekijaan ei osu kuitenkaan. Että annetaampa olla. Piti vaen vatuloija kun ei muuta keksiny. -O-5.5.2014