Sanovatten nuo vanahat tietävät immeiset, mua vanahemmat ja palijo viisaammat, että liijan aekanen lämmin tietää pitkällistä kylymää jaksova.
***
Seon hyvä jos on kylymää ja märkää Jussiin asti ja sittepä sitä onki sitä kessää ja hellettä muuan viikko sitte voeki alakaa oottelemmaan hallaöetä.
***
Tätähän se on immeisen elämä, aenaesta ototusta. Tyytymättömänä ootellaan vaen niitä hyvijä aekoja, kuitenki huonotki on elettävä.
***
Ilimoesta ei voe juuri kettää syyttää, ne on mitä on. Se onki eriasia kun mennään politiikan puolelle. Hallitus on syypää vaekka lirahtaa housuun,
***
Siellä se syyllinen löytyy äkkijä, Tae aenaki tehhään syyllinen johonkin vaekka ei olisi vielä mitään tapahtunutkaan. Tietysti oppositijon pittää veisata niitä valitusvirsijään, mutta pitäsi niissä olla asijaa takana.
***
Kyllä kae tässä seilaellaan suhtanteiten mukkaan sinne ja tänne. Ei kae tavallinen immeinen ole huomannut siitä ns. lamasta mitään tähän mennessä. Mieluummin päinvastoin. Komijasti mennee. Tää politiikka on ollut asiallista ja taitavaa. Toivottavasti jatkoa seuraa samoissa merkeissä? Olisi kauheaa jos seurataan tien viittaa jossa lukee: KREIKANTIE???