KYRSIIKÖ?
***
Näöttää monellaki immeisellä näköjään kyrsivän tämä nykynen meno! Menneekö niillä liijan hyvin, vae mistä se kyppässee. Rahhaahan on jokkaelella pursuvammaan asti. Turhaan pistetään rahoja menemään niin kun tähän lottoonki.Emminä sillä etten itekki osallistunu milijoonapotin kerräämisseen parille voettajalle. Vaen en minnoo ikkää valittanukkaa puutteita.Sitte kun alakaa kuristaan niin karsin menoja sieltä humpuukin puolelta, kuten uhkapelleistä ja muusta joutavasta.
***
Ny ei pijä luulla että oesin himopeluri.Ehei! Kenuva pelasin pari vuotta 1rivillä päevä, vae kertyy siitäki 7 eukkuva viikossa. Yhen kerran tuli 200, vaen äkkijä se vetasee sen takasi. Toki 1- 4 euron "voittoja" tuli viikottaen, mutta miinukselle se meni. Heivasin kenon mäkkeen turhana menona. Nyt näijen suurpottijen innostamana on lotossa ollu kestona 3riviä. Siinäpä se peli-innostus. Ei tuo maalta merelle nakkaa. Hyväntekevyyteenhän , kulttuuriin ja urheiluun rahat mennee. Että olokoon se meikän panostus ja jos alakaa ahistaan, niin ainahan voi laistaa hommasta. Pelihimua ei oo ilimenny
***
Ohan se peliriippuvuuski muka nykyvään taoti: Heh. ei kae kukkaa muu kun oma ite niitä rahoja paa menemään? Mikä helevetin taoti se on. Seon vaen luonteenheikkoutta.Setelit pyssyy takkuulla lompuukissa jos ei ite niitä sieltä kaiva.
***
Samahan seon viinan kaa. Muka taoti ja paskat. Aenuvaakaa ryyppyvä ei kukkaan kurkkuusi kaaja . Se mikkää taoti oo.Viina tosin sitte tuo mukanaan monenlaestaki saeraotta. Syyllisen kattelu on perin heleppoa. Peilin ääressä se selevijää.
***
Kaekenkaekkijaan tuo kyrsiminen riippuu luonteesta. JOLLAKI OTTAA PÄHÄ JOS kaveri pikku vitsun heittää, kaeeoo sen vittuiluksi, kun kavei jolla onhuumorintajua jatkaa huukenheittoo. Vaen ny löpinät poes. Seon la. ja hellettä loppaa, ei oes väliä. Vaen otetn vastaan mitä annetaan.