Tiistaita pitelee, Lunta on tullu keli nollassa. Mahtaa olla tiellä vaikeuksia. Pöperökeli lisää monenki tuskaa.
***
No samapa se sille haettaa. Tietohan lissee tuskaa ja tuskaan on paras lääke Meokovi. Onko sulla tietoo???? Keväpörrijäenen pitäs piästee lentelleen, aottaskohan se talaven synkkyyteen? Kuitenki iliman Touppinkia se ei onnistu? Passaeshan tuota kokkeilla kun oesi se pörisevä                     1
***
Mistä helevetistä se tähän vetasi tuon pörrijäsen. Kohta talavi synkimmillään ja poeka haaveilee kevväästä. Kovinhan tuo on ilimoja pijelly ja veikkaampa että sama tahti jatkuu. Tietysti on pikkunen tinkuuvara syytä jättää? Vaen ei mee talavi tavotta!
***
Olisihan se uusi kokemus säätön ilima. Minne käy tuulen ilmassa tie? Luultaasti pyssyy paekollaan kun ei joo mihinkä mennä.Tae muille maelle vierahille jostei koskaa palaja poes.
***
Vetasin tuossa ohimenen kansallislaolua, vae mikä rakennusmestarin laolu se on? Kovastihan se uhuvaa rakentavasa mökin kallijolle. Eipä se silti varman päälle. Jos ei perusta petä niin voehan tuuli viijä? Eikö seo semmonen eltsukin? Tuulen viemää.
***
Vaen luoja varijelkoon meitä rajuilimoeta ja raesatteilta. Kyllä sitä muuten jotenki tullee juttuun. Se meleko pijan iskee meleko holotna jos ei oo kattua pään päällä.

Vaen mitä näetä ennakoon murehtiin. Meni syvin tae matalin niin etteen päen - sinne mummon jäläkiä seuraillen - lumessa. MOE! -O-‎27.‎1.‎2015