½.
***
On havaittu tapahtuneen kaamea rikos. Puolestapuhuja on valaehtoisesti puhunut kokonaisesta. Puolikas on jäänyt omaan arvoonsa (50%) joten loukkaus on puolinainen! Taka½  on jakaantunut kahtia.
***
Koska loukattu puolisko on se ns. parempi puoli, niin asian näin ollessa asia on puhuttu halki ja näin on aikaan saatu verrokki joka peilaa kolhuja kärsineen puolikkaan laillisia etuuksia.
***
Puolestapuhujan puolustus on havaittu jääviksi ja asian käsittely lykätään hanuriin odottamaan kuuta nousevaa!
***
Metija on nostanut asijasta some- mylläkän, jonka on havaittu aiheuttaneen traumoja puoli naiseen jonka on havaittu olevan kokonainen, lukuunottamatta jalkaa joka on proteesi.
***
Puoli nainen on toki kokonainen, vaikka on pienikokoinen, kuitenkin on täysin valmis elämän koviin koitoksii. Maasta se pienikin ponnistaa jos yltää jalat maahan. Tyhjää potkastessa riittää huterampi alusta.
***
Koska nykyään uhri maksaa viulut, vaikka ei ole soittanutkaan niin tuomio lankeaa ehdollisena jotka voi kesällä suorittaa - jos
ei ole järki jäässä!
***
Rupattelin tuossa puolitotuuksia joita myös valkeiksi valheiksi sanotaan. Onhan tuossa patinaa, että ei pala tulessakaan!