...tässä uutta millää rintamalla. Historija toestaa ihtijjään. Joka puolella kuulluu nyyhke kuinka mennee kehenosti ja naapuri saa parempaa palakkaa, vaekka seon palijoki tyhymempi kuin minä.Minun palakka taas on aevan aliarvostettu kykyihini nähen.

Ruoka tietenki on kallista ja palakat onnettoman mitättömät. Pensa maksaa maltaeta ja perkele kun eijoo kunnon talavija - lähe tässä hiihtämmään - ei silti en oo käöny ennenkää. . Naapurin höntti on laettanu uuven aoton. Ja vielä Volovon, sen kiinalaesen? On siinä kyllä tyhymä mies.

Ja saatana kun naapurin kissa paskoo ovipieliin ja ruikkii kiimaasa joka paekkaan. Ja koera haokkuu ettei saa etes nukkuva. Kyllä se on perkelettä kun pijetään koeraa eikä kehata sitä lenkittää

Naapurin akkaki on niin pahasuinen. Jos pikkusen huomaottaa tosiasijan, että onko tullu muutama kilo lissää.... Kyllä hyppii heti silimille ja kuinka rummaa kielenkäöttyä. Saatana kiruvaa ja alakerran nimitykset sinkoelee päen naamaa.Yritä siinä sitte raohanommaesta rinnakkaenolua!

Niin ja muutenki naapuri on yksi perkele. Aena kyttää meikäläesen tekemisijä. Ei kärsi kalijapurkkija imasta, kun jo saa alakoholistin leiman. On se kyllä sakkija ja niijen kakarat on niin pahasuisija ja aena ilikeyvessä. Varmaan huumeitaki käöttää? Pittää penskoja värkätä eikä sitte niistä huolehita.

En tiijä. Pitäskö nuista johonki valittaa? Vae käviskö paskomassa niihen portaelle. Ottaa nii ohtaan. Mihin tämä maalima liekkää menossa...?-O- 29.3.2014