Kyllähän siinä pottunuijjaan jonniimoenen kolo tulis kun Mora vaohtiin piäsöö. Taeteellinen käsi Moran varressa tekkee ihmeitä. Erilaesta taeteellista näköallaa on näkyvillä - kauaskattojalla - jos eijoo pimiä. Päevä naoraa pimiän töelle!
***
Vaen niihän sitä makkaa kun pettaa, vaekka oes unetonki yö. Huomionarvoinen näkökohta on sekin mikä on kattelijan näkökanta! jos seon polliittisesti värittyny, siitä on tottuus kaukana! Sitä värikkäämpi, mitä kiihkijämpi!
***
Toisinaan se tämä päärustinki työjelee ympäripyörijöeta. Fälliin faktaa ja välliin utopijjaa, niin oon yritelly kehittää jonniilaesta tallennusvehettä, tuolle falskimmalle puolelle. Näen ei kehityskeleposet katuva hyövyntämättä tievonlähteille. Lähteeseen puonnu on mennyttä kalua.
***
Moniko muistaa mitä sitä yöllä uneksi? Kyllähän mahtaa olla että kussee tuohii rojekti. Ei viisauven puutteeseen vaan asenteisiin. Aena pittee haakuroija vastaan. Nimittäen se arki-ite on meleko kova pistään hanttiin. Näkkyypä. kuka kyttyrät korijaa! Voihan olla ettei oo korjattavaa tai ei oo taitua.
***
Pätkähommelit sopisi kyllä oekeinnii hyvästi, kun se pitkäjänteisyys on niin kaohijan tylsää. Suakel ku sammoo hommoo vuoskymmennii. Kyl seon toestamoesta kun pistee pätkee heillummaan. Vappaa-ajattelijan vappaapäivä on tuottoisa ja monimutkanen.
***
Meitsi kahtelloo välistävetäjjää. Kuka mahtas olla siihen oekeenni sopiva? Vetäjä kun on keolilla, kuka perkuuti sitten. Siinä onkivitsi kaukana. Ärijänteeseen - työntäjiä kyllä löyty. Niillei oma perse kastu, kun ruutaa myötätuulen. Vastavirta on on tietysti vartavasten varattu - vastarintaa varten! Siitähän selevijjää kohtuuvella vaen vastarannan kiiski! Jos sekkää. Seon tätä!