HAARAKEPILLÄ
***
Mietintämyssyvähän tässä pitäsi nupin suojaksi ettiä, mutta eihän sitä semmosta tähän hättään oo käsillä, ei kyllä jalollakkaa... joten pittää terhakoetua ja yrittää summamutikassa millasta saa aekaan vae saako mittää! Kumminki viirusvappaasti!
***
Kaekkihan on tällä hetkellä vaeheessa - niin ilimat kun muutki hommelit. Eipä äkkinäenen ossaa äkkipäätä ennustaa mihin päen homma repijää. Toki se voe sammaa jollotusta olla pitkäänki. Ei siis tapahu oleellista. Haarakepillä työnnellään akuuttia asijaa tuleviin aekoehin. Sehän ei ole kovin viisasta. Kun hommat kassaotuu, niin niistä muovostuu ylipääsemätön este. Taekka asijat räjähtää silimille. Ja jos ei oo roeskesuojaa voe joutuva sorretun asemaan. Saa pyyvellä anteeksi eikä kukkaa anna!
***
Pitäsi ennakkoon kahtuva missä kohti on aeta niin matala, tae ei aetaa ollenkaa. Jos ei aitoja rustaa, niin eipä tarvii aijan yli ramuta ja loukata ittijään kun rojahtaa aijalta maahan ja vielä lyö pääsä maassa olevaan ilikijään kivveen, Siinä onki sitte veto poesa. Saa voehkija kättä jos jalakaa ja itkijä kohellustaan. Saa pyyvellä anteeksi ja koettaa pestä poesa taharaa joka on siihen pyhähammeeseen tullu. Vaen se on kestotahara. Vaekka kuinka ostaa uutta kolttuva päällesä, se tahara siirtyy aotomaattisesti iholle.
***
Nämä luonnonesteet on sitte asija erikseen. Seon varsin vaarallista, jos saa päähäsä alakaa rammuilla kuusen oksille. Ennemmin tae myöhemmin sieltä rojahtaa maahan. No, mikäs se siellä allaala on? Tietenki Janne Kataja, tiijättä sen toemittajan? Eipä tosijaan naorata jos siihen kapsahtaa ja joutuu sen näköpiiriin. Tae siis jos ite näkkee moesen epelin.
***