TÄMÄN tästä sitä käö tuolla oventakana monenkilaesta rinkuuttajjaa. Mikä kaoppaa jotaki kuka kerrää  selevää rahhaa. Siinä saeras tervettä taluttas jos meikäki johonki pientä eläkettä jakasi. Sittei tiijä millaseen käöttään kilisevä mennee. Luultvasti huumeisiin ja viinnaan? Mieluummin antaa suoraan tarvittevalle ja näen voe naottija luusta joka jäe jakajan kouraan. Mikäli tuntuu, että rahavarannot alakaa olla huipussaan.
***
TAEVAASSA ne on tarjona lapasetkin jos sormija palelee ja vinkkelit. Jos pieni kevennys sallitaan. Raskassoutunen teksti se altistaa lukijasa raskaan taakan alle. Jota ei siltä oteta poes. Eikä ite pääse.
***
NEON huopatossutehtaalla hilijaset ajat. Kurakeleillä ei tossuja tarvii, eikä tikkurija. Meleko kevijöen ketenin pärijää - aenaki sisällä. Toesekseen mitäpä tuonne  kolijaan ilimaan palastaa. Siellon tarijolla lentsuva monneen malliin ja sika- ja lintuletsut päälle ja myyräkuumettaki on tarijoolla. Valitte niistä sopiva. Mikä lie kevvein kokia?
***
SAATTASI olla evuksi kun jämmäöttäs kunnon pakkaset. Kyllä se pakkanen purree äkäsetki loesijat. Ennenvanahaan se pistettiin pirtti pakkasaekana kylymilleen, että russakat ja lutikat kohtaesi kovempansa. Mutta mitä sitä sijanpaskaa. Vöyreennäkösijä munaperserussakoeta näky kohta pakkaskuurin jäläkeen.
***
KUOLEENNA syntyny ajatus koko homma. Keittiö ja kamarinpöksä oli joessa iso perhe asu sen viikon kaksi. Muistan elävästi sen tiiviin tunnelman.
***
TÄÖSTUHO niminen myrkkyhän se paremmin tehosi loisiin. Sitä tupsuteltiin surutta. Supermyrkkypilivi vaan leijaeli huoneessa käsittelyn jäläkeen. Meleko touhua. Sittei vissiin älytty myrkyn vaaroja. Kumma kun sitä henkissä selevisi. Mikä ei tapa vahavistaa - pitänee paikkansa.
***
VAEN ei kae se aota. Pittää palata olleelisseen.Vetä tullee ku Esterin saavista - eikä sille loppua näy. Sajeilima - onneksi Jumala ihimistä tehessään pani tuon nukkumis ja laeskottelu geenin valikkoehin. Sohova on lähellä jos tuota hyövyntäs tilannetta. Lepo ei mee nuoressa hukkaan!      -O-‎10.10-2014