AVVOENTA
Nykysin kun halutaan olla avvoemija ja sallivija, voijaanki luuva katseet tuonne eiliseen ja katastella miten on homma ennen onnistunu. Sanosin että aekas hyvin. Noen kokonaesuuteen kun ensin vilasee niin huomaa, että kaekilla tuntuu olevan perse aoki joka ennen hävelijäesyyven ja sallaelun aekoehin ilimastiin kirijaenyhistelmällä PA. Vaen nyt räyvväötettään tosissaan - jopa eturessuun otetaan tuntumaa ja kaekki - tottakae -näötetään avvoemesti kansalle. Kansahan tästä riemastuu ja suu aoki huutaa niin, etttä sen konretisoetuu paskankatkuna jokkaesen haesteluelimeen.Hajussa kasvaa!
***
Haastelulävestä myos tuluvii saastetta, niin että jopa Suopo on välliin kiinnostunu kuunteleen sallaa puheluita. Toki avvoemesti. Aena on jossae ihiminen joka reuhaottaa läpesä levälleen ja kyllä siinä ihimettelyvä riittää.
***
Nyt kun Vappuki on aevan tuossa kosketusettäesyyvellä, niin luulen että avonasuus on kovassa huuvossa. Vaekka pelti on kiini niin toki sepalus on aoki ja riippuen henkilön polliittisesta statuksesta, siitä tehhään numeruva. Avvoemesi tietysti!
***
Nuoret naeset ne vasta avoemija ovatki - nykysin. Ennään ei tyyvytä villaottelemaan, vaan koko värkki esille. Voesko jopa sanuva nostavat Mirrin pöyvälle? No, sanotaan seki - kun ollaan niin avvoemija. Meikäläenen sitä ei kyllä taijuu mikä se siinä kusireijässä niin kiehtoo että siitä pittää tehä niin maatakaatava juttu. Tissit on asija erikseen, Vaen nehän onki aena näötillä. Silimäen eessä-
***
Avvomuus on kaksiteränen miekka. Toesinaan se leikkaa lanttuva ja toesinaan saa lööppinikkarit liikenteesee. Tietysti kaohijasti päessään vappuna ja sitähän ei salata-Tuhhuutettaan nii että viisari värhtää ja taas mennään - putkaan!
***
Kuten jo huomaamme ylleisellä tasolla avvoemuus tuottaa sekä hyvvää että pahhaa. Riippuu hyvinki palijo siitä mistä se roekkuu. No, sen kertoo paskalehet, ne avvoemet - kuinka kävi roekkuko pitempään vae tippuko? - turhaa multa utelee. Minä mikkää tietotoemisto oo.
***
Voemme vielä kurkistaa onko avvoemuuvesta merkillistä hyötyä kotona. Aina jankutetaan että: Älä kokeile kotona! Kehotan kuitenkin pienellä riskillä tekemään etes muutamija avvaoksija.Jos se antaa parisuhteeseen uutta potkua, on ehkä syytä varua, varsinkin jos potku suuntautuu arkoehin elimiin. Mutta avvoemuuven voi aivan hyvin suunnata arkisiin asijoehin. Jos se tuottaa tulosta voe hyvinkin päästä hyvinkin pitkälle - harmonijassa. Jos aluksi rävväöttää kylymäkalusteista ovet auki.- Viettää niin muotikasta - Avoimien ovijen päivää.- Vaikutusta voi vielä tehostaa avaamalla kaikki hanat ja tietysti hakaset. Ite kuki tykönään voe harijottaa avvoemuutta. Mikäs se minä oesin kettää ohojastaan. Kuki raevatkoon tiesä ominkäsin onneen!