MORRAALI
Pittää kokkeilla ossaako tatä uutta sysreemijä käöttää. Tintuu että muutos "parannus" on ttehty muutoksenk ei tarpeen vuoksi? No leikitään entiseen malliin näkkee miten käö. Mietitään vaekka moorraalia. En tijä' sanan tojellista tarkotusta. ...Jottae hienua se varmaan tarkottaa kun papittii siitä saarnaa. Liekkö homottelu morraalitonta? Aenaki äkkiä aatellen on se meleko sottasta touhua. Vaen mitäpä ei immeinen tekisi saahaksen halusa tyyvytettyä? Tässä oon pähkäelly, näenä riettaena aekoena, että morraali itte asijassa on hukattu kokonaan. Aenaki töllössä. Kohta kae uutisissa ja kirkonmeinikissa mennää suoraan paritushommiin.
Olis se tuo moraalikin hyvä olla kuin kasetti. Kirkkoon mennessä kasetti pyöriin. Ei viisari värise vaikka olisi naispappi kuin enkeli. Mutta pikkujouluun ei kasettija lainkaan. Saattais olla vaikka nelin naija. Kaksinaisi ja yhtä ei. Ny kirijottajalla pitäs olla morraalimittari. Näöttää olevan morraali kattelussa.En tiijä oonko ihan hakoteillä.
Skotti ei morraalista perusta, ei muuta kuin kilttijä piälle ja iliman housuja. Huomisesta ei tietua kun tämäki päivä meni persiilleen. Sopiva tilanne niin nostaa helemaa...
Muutenki kirijallinen ilimasu on sitä sun tätä.Sitä oon koettanu apinoija. Seon se oma näkemys jota muut ei tajua. Onko Välii! Aena joku säälistä pokun pistää. ? Haloo, missä mennään ja mihin tullaan? Kun teksteistä otetaan kirosanat poies niin se on yhtä tyhjää kuin meikäläesen asijattomuuvet.
Taas pittää sanua. Mun puolesta saa itekuhi hupattaa vaikka pelekkää vittua. Niin ku nämä stanupi- koomikot. mitä rittaampaa sitä häävimpi. Mutta elekää mulle sanoko että sillä on merkityksiä, joita sillä ei oo. Jumankauta näkkeehän se Sokija Reetaki että pikku päissään sitä tekkee mitä vain:Oonko miä mikkää morraalin vahti? Kun ees tietäsi MITÄ SE ON?