...varmuuven vuoksi toevotan jokkaeselle maalimanlaetaa tallaavalle HYVÄÄ v2014. . Eijoo väliksi menneekö kiireellä vaeko hittaammin tallustaa ja saman tienhän tuo toevotus tavottakkoon semmosenki joka työn levon tae laeskuuven tähen körnöttää vielä täkin alla.

Valtakunnassahan on kaekki hyvin1/365 on takanapäen ja jokkaenen lissää tahtoo riippumatta tallouvellisesta asemasta taekka ulukoesesta olemuksestaan. Kaekille puuro kelepaa niin herralle ku narrille ja kaekille siltä väliltä.t

Nyt oon tuonne Naamakirijaan pistäny jonkuverran näetä samoja räpellyksiä kuin tännekin. Nythän näenä hektisinä ja hikisinä aekoena on tärkijää kerätä PEUKKU varantoja. Sillä kirjoitettu on: Immeinen ei elä aenuvastaan leivästä vaen jokkaesesta PEUKUSTA joka kanssataevaltajilta irtovaa.

No, tuolla naamassa on PEUKKUU tullu ihan tunkokseen asti, niin jospa lisäenerkijjaa saan täältäki. Se Peokku antaa potkuva kirijottamisseen ja aevan kuin kirkastaa silimijä näkemään olemattomija? Hehhee!

Naamanapin paenallus on pieni paenallus lukijalle, vaen suunnaton merkitys tämän kirijottajalle. Ei tietenkää nappija pijä paenaa sillon jos ei tekstistä tykkää. Mutta se toenenkin mahollisuus on olemassa.?

Eipä tässä nyt tämän kummempata tuu mieleen. Huomenaamuna eri jutut ja vermeet. Voekaatte hyvin ja pitäkää kieli keskellä kämmentä vae miten se meni? Oli miten oli niin näen on näppylät ja siihen meijän pittää  tyytyä. Moe! 2.1.2014.