...tuo arvaos onki meleko tuurinpelijä. Hyvässä uskossa arvaelin ja pyörittelin keno-aparraattija tuolla ajatuskonneistossa. Ihan kolomen sarakkeen verran. Mutta sattuko kohille? Totta helvetissä ku oekein tähtäsin. Käjet vaen senverran vatkaa, että jos sattuuki siihen viereiseen numeroon. Niinpä siinä kävi nytkin.                                                                                                                              

 Siitähän ei palijo kerrottavaa kerry kun virallinen valavoja osottaa pyörijää nollaa. No voetto se on seki. Peräti kaksi saraketta oli 0 . yhessä yksi oekein. Niistä nollista tuli sijotus takasi. Meleko olematon tuotto ? Vaen oesi voenu mennä huonomminki, että ei paha!
 
No saatura! Eiköön tässä ennää ossaa mieltää mitä silimät näkköö? Tuo tollousviisarihan on meillä jokkaesella. Mulla seon nollastahhii vielä pakkasenpuolella. Joskus sentään  heilunna tuolla +/- paremmalla puolella. Vanahuus ei tuu yksin. Nykysiisä sitton kahen vaeheilla mille alakas vae pitäskö sohovapäevän. Sohova on parempi vaehtoehto. Pyssyypähän poes pahantevosta.
 
Eijoo kohen mikkää! Eikä käjet usko mitä pää päättää. Kaekki pelit on pelekkää pienen immeisen härnyytä. Houkutellaan suurilla voetoella mutta ei niitä ikinä satu. Vaekka tiijän! Ei pitäs. Kumminki taas ruksija vetämässä - siihen vikaruutuun. Lieneekö pelinisti iskeny? mistä nämä tietää.

Vae eikae se paranemalla kummene eikä voetot suurene. Kymmenen kertaa oekijaan ruutuun???????? Sehän on sula mahottomuus. Siihen kun lissää meikäläesen huonon tuurin, niin ei siinä tuu ku sanomista. -kele. Vaen sitä kun ei tuo uneksijaminä usko!-O-‎16.‎9.‎2013