RAUHAISAA...
...pyhäaamua! ISO käsi taas jokkaelelle joka näitä lukeei - menköön semmosellekki joka ei! Mitäpä nuita erottellee.Tosin kuivakkaa lukemista, mutta eipä se liika kosteos muuta kun homettakehitttää.
***
Aamua tässä käönnistelen, mutta meinaa yskijä. Ilimanputsari lie tukossa niin raakana polttaa kun ei saa happija.Voesko sanuva: Huonossa hapessa?
***
Mikseipäs voe, tae ehän minä sano kun kirijotan. Tämä meikän ilimasu on niin hataraa. Tiivistää pitäsi mutta on tuota käöttämätöntä sannaa sanavarastossa, niin pittää ulukoeluttaa.
***
PITI sanomani vaekka en saa sannaa suusta.. Saakeli kun nakit näpyttää miten sattuu, eikä ehi tarkistaan. Paa arvaamalla jos halluut tietää asijan laijan. Tae välijäkö hällä silläkkää? Virhelyöntijä ja kirijaenpuutoksija kokoajan. Vika täötyy olla näppiksen.
***
Ehän minä ny tahallani tee hommaa vaekijaksi. Vaen jos joku joutilas lukkee niin elä pijä kiirettä arvaa puuttuvat sanat ja kirijaemet. Sopivata aevojumppaa sullekki. Ehkäsee Alshaemerija ja muita muistivaevoja.
***
EIPÄHÄN tässä tämän raohattomampia tuu ny mieleen. Muutama tekele pittää koettaa saaha aekaseksi. Saa nähä saako ratsun siipien alle ilimaa, vae pittääkö kulukija mttäpolokuja. Eipä hällä välijä kun se saa tulla semmosena kun se sormenpäestä valluu. Toki on seki mahollista, etei synny mittää, vaen sekkää ei vie sivu leivästä. Kela pittää huolen omistaan. Takkueläketta pukkaa. Ei jää muuta itelle ku kaohija tuhulaaminen.
***
Sillä sanottu on. Elä kerrää rahoja pankkiin, sillä eräänä päevänä pankinjohtaja pistää elämän risaseksi, sulloo kaikki rahat liiveihisä ja matkustaa semmoseen paekkaan jossa ei koera perrään hauku eikä polliisi kyttää.