Nyt muuten mennee komijasti. Maha kasvaa ja paeno nousee. Paenonvartija tekkee työsä vallan mahtavasti. Ei kilot pääse karkaamaan, etes pimijässä.

No, seon merkki, etteipä oo ollu näläkä vieraanamme. Sitte sitä pesussa oes jos näläkä poekkijaesi kyllään. Sehän lappasi emättiisä kaeken puuta pehemijämmän ja oesikko tyytyväenen sittenkää.Pukkaesi puutteen paekalle.

Jano ei onneksi oo päässy yllättään. On tarijolla monenmoesta nestettä. Konijamiinistä alakajen. Oekein Napoleonia! Vielä korkkaamaton litran putelli.

Sehän pitäsi olla viisasten juomaa. Minkä äijäöksen antannee tollolle? Kah, senhän tuon näkkee kun avajaeset on. Minnen oo oekein selevillä miten sitä käötetään?

Etiketti eijoo punanen niin tuskin ulukoesesti. Kae seon päänrakkoon kaajettava ja ootettava minkä äijäöksen antaa. Tulleeko tollous korvista ulos vae paenuuko jalakoehin. Semmostaki oon kuullu tapahtunneen. Oeshan tuo konnaa kokija-

Ravintelissa jos ottaa aenetta liikaa, niin sehän tullee ulosheittohintaan. Ja asijakas muuttuu ohojukseksi jonka kantomatka saattaa olla hyvinki pitkä. Riippuu siitä kuinka kaukana ravintelista toveri assuu. Tietenkihän sen voe kantaa myös kantakapakkaan jossa toveri voe jatkaa hyvin alkanutta harrastustaan.

Niin, tuo ylläoleva oli vaen eräs visijo tulevasta. Voehan se mennä vielä vaehtoon.  Seon nykyvään niin heleppo vaehtaa kanavaa. Ennen se piti kaevaa.

Vae ettei menisi ihan höpinäksi, niin palataan astijalle jos on...jos eijoo, niin ne on koötsät housuissa. -O-21.3.2014