Lukijaa onnii harhaotettu aeka pahasti. Ei löyvvy tässä blogissa asijatonta asijaa. Ihan ite oon sen asijattomasti ajatellu, niin sen täötyy kans pittää paekkasa.
***
Joo, soutajia jos huopaajia riittää, kun vaen toemeen tartutaan. Aerot luokilla souvettaan epävirreisesti epätahtiin. Paatti pyssyy paekallaan. Kuka vetasee tapin vek. Eiköhän alakas vähä jokkaenen huutelleen Apua ja muistelleen menneitä.
***
 Jostae helekutista vetasi souteluhommat mieleen, vaekka siiton vuosikymmenijä kun vettenpäällä seilasin. Seon varminta ottaa varman päälle ja pysytellä kovalla maalla.
***
Joo - tementtiiija viepi ja maalima vihhaa. Kotona vittuillaan kun ei saa komijaa akkaa, mutta vielä se aorinko nousee ja poijalla on uuvet kumiteräsaappaa.
***
Naelonipaeta päällä ja ihimisillä hyvä tahko.S emmonen seoli tahti entivanahaa. Nythän seon hyvä jos huopatossussa hipsuttellee. Vuuevet vierii armahaani... Vaen siitä huolimatta: Elonmaeninkit korkeina käyvät...
****
Joo Vappaata Venäjjää ja Vapauven kaepuutahan tässä vejellään hanurista . Alakaa muuten soennuissa olla pelokas sävy. Ainaki pahalta näyttää. Puttiini kae se viimesen sanan sannoo!
***
Noo  Ei ahista eikä kiristä. Mittää pattoutumija tae muita tukoksija ei piäse kertymmään. Puhas konijakki pittää veret notkijana ja suonet sisäsiistinä.
***
Suolissahan ei oukkaa muuta kun kirkkaat seinämät ja hohtava puhtaos. Jätekertymä on meleko minimissään. Sammaan pyttyyn kesät talavet eikä toloppa persijjeen töki.
***
 Toesta seoli ennen, aenaki talavella. Pimijässä kun tuohasi, muistin ja totutun malliin siinä perässä saatto tuntuva ihimeitä. Ei palijo huvittanut kun paskaukko pimijässä perrään tökki. Voehan niitäki aekoja. Toki niissäki oli puolesa...