oon yritelly nakella viimeaekoena ja katella pöllökiikarilla mielikuvitus maalimaa. Sitäpä en tiijä millä mielellä lukija lie postaokset ottanu.
***
Sammaa tyylijä meinaan jatkaa käököön syvin tae matalin. Viisaammat kirijotelkoot totista asijaa, mulle passaa lyyvä kaekki läskiksi ja lekkeripeliksi. Niimpä pittää katastella maalimaa Satunnaesen turhijenasijoijenTosentin näkösektorilta.
***
Kieltämättä näkökanta on kapija ja kovinki lapsellinen, mutta kun tässä alakaa olla toestakertaa lapseksi tulossa, niin homma sattuu kuin nyrkki silimään. Silimä kumminki pittää olla aeka iso tae nyrkki pientä mallia. Ei se silti kuitenkaan asijaa pahenna vaekka tullee turpiinki.Mikä ei tapa se vahavistaa-
****
Turpiinhan ne vetasee Suomineitova tuon tuosta.EU:kin. Tuntuu olevan sillä mölläkällä, että siitä riittää porinoeta seoraavat pari vuosikymmentä ja taas voi kuulema sitte asettaa leokaa tae kansanomasesti turpaa tyrkylle. Oekijastaan kae seon oekein että natsi-uskovaeset aeheottaa turpaanvevon. Kuka helevetti tuommosta sekuli sakkija haluvaa hämmentään koko maaliman asijoeta. Yrittääähän ne tasotella että eihän me! Vaan muut ovat perseestä, Mikä helevetti siinä aottaa kun ne kylyvää sitä vihan sanomaasa maaliman laajusesti.
***
Minnen tietenkää tiijä vaekka lie hyväki että pieni kansa pyssyy syrijässä maaliman taestelutantereilta. Tuntu vaen suuret päättäjät olevan kallella kypärin.  Ja viiksettäähän se kun  vuosikausia on sen eteen töytä tehty ja sitten kala karkaa, muutaman hain takija. Noen kuvvaannolliseti panin ehollle.