...tae paremmini valamentajat ovat tuassii kokkeileet kuka se on parraeten pystyny pistämään jemmaan toupinkihommat. Nyt jo on turhaa rehkineet vuosikaosia päästäkseen voettajaksi.Ottaneet äökijöetä aeneita sallaa nurkantakana. Aeneet on niin etevijä ettei ne kusessa näö.Sillon se suksi kulukee kun potkua riittää.

Onhan selevää, että kukkaa ei siellä mustikkasopalla pärijää. Toesija testataan jatkuvasti toesija vaen näennäesesti.Norijalaeset varsinki on sallailussa valovuuen päässä muista-

Eipähän tuo kyllä niin väliä vaekka pikkusen ottaa vahavistusta. Mukavata se on kahtuva kun ne tosimielellä kokkeile kumman nilikka on millijä ennemmin maaliviivan yli. Sehän on itestään selevää että milli osottaa että ylivertanen on kaveri joka ehti ennen. Se ruottin kaveri oes kyllä kokenu tappijon jos hiihti Iivoa ennemmin. Pitäs olla tulospimennys urheilijoella minkä verran eellä tae jälessä toesta. Sillon näkis parraeten sen parraan.

Se pitäsi suomalaesten ottaa salasena asseena käöttöön, että roeskii mustikkasoppaa rinnuksille ja sitte maaliintultua muutamat soppahuikat. Haetanneeko jos pikkasen lirraottaa ponua sekkaan. Jo lähtee...eikä pysähy.

Nätisti siinä parit viikot mennee kun jännittää jääkö Suomi tuohon yhteen mitaliin, kovasta uhosta huolimatta. No voe se Aenokaesa jottae vielä tae siis naesporukka, on ne niin hurjia.. -O-15.2.2014