SAABI.
...valehella ja petkuttaa kaveria oekein luvan jäläkeen. Silliä kulluu ja kuravesi maestuu. Onhan aprillipäivä, hyväuskosten höynäytyspäivä. Mistä tuoki juontaa juuresa. Kai siitä Vikipetijassa lienee? Käö kurkkaamassa jota kiinnostaa. Meikälle ihan sama.!
***
Huhtikuu on melekosten mullistusten aekaa. Luonnossa tapahtuu suurija juttuja, Linnut kuksii ja kuhertellee. Monelle luontoimmeiselle nyt alakaa vuojen tärkein aika. Kasvuun heräämisen aika. Tosin korona antaa omat maosteessa soppaan.
***
Se on kevättä nyt. Tai paremminkin kevättä on ollu koko talaven. . mutta se lie ollut valmistumista suuriin tapahtumiin. Noin äkkiä katastellen siitä ei oo ollu juuri näkyvää merkkiä. Pakkasta ja pahhaa ilimaa ehkä vielä jatkossa. Kuka nämä tiennee?.
***
Nyt kai se luonnon pitää pistää loikkari silmään, muuten käö köpelösti,Kesä tupsahtaa talven keskelle. Sehän ei oo laenkaan mukavaa se.Kesä kuolla kupsahtaa pääsemättä alakuunkaa- No, aeka näöttää saako kettu jänistä vae¨onko hiiripaestiin tyytyminen. Heko! Tuo oli kielikuva, josta en tiijä menikö perille vae kääntykö takasi jo porstuassa.
****
Tuntuu että kesäaeka vielä rassaa ajatteluelimessä. Ei oo uuvet asetukset kohillaan. Silimää lyö kiinni ja ajatus pätkii.Sohva vetää puoleesa, koita siinä sitte jotain saaha ruutuun.Yöki oli perin kehno. Kolotti ja veti suonta. Muuttuuko säät jää nähtäväksi. Ylleesä melekonen yhteys asiaan on.