...oottelen - itteni uudesti syntymistä. Eihän tästä tule helvettiäkään, jos ei saa materiaa narinamyllyynsä. Myönnetään se on vaikeaa. Minä vaan kysyn!

Ei ole tietoa, kuka on oikeassa... vieläkään. Epätietoisuuden tuulet huojuttaa männyn lahonnutta latvaa. Itsensä hirttäneitä riippuu  vahvoilla oksilla ja kalmanhaju saa Yrjön vierailulle. _ Mitä Yrjö? Oletko saanut.. montakin ählämiä ? Siinäpähän mieti mitä tuli tehtyä. Meinaa ehtyä öljyhanat, mutta ei se mitään ajetaan viinalla.

Asioiden luopumisoireilut ovat tiedostettu koko maassa, jopa kuussa on asiaan törmätty. Välillä on ihmetelty, voiko kloppaali vaikuttaa kansantalouteen ja ´kansan hyvinvointiin? Kyllä vaan se voi. Nyt ei ole selittelyjen aika. Kurkkikaa ympärillenne kun vielä voitte. Stasi kerrää listojaan ja suuret uhkakuvat on piirretty laajoihin seiniin. Heiniin makaamaan voi pyrkiä jos ei ole heinänuhanen.

Hiljaisuutta huokuu maa ja taivaskin. Pimeys on syvyyden päällä.. vai onko välii? Väiaikana voi tehdä väliaikaisen haluttomuuden, joskin on myös varauduttava seurauksiin. Ei sitä tiedä jos Koiraskin poikii. Varikolla ei vaihtoehtoja. Yksi tissi yksi ääni...kaikukoon koko lääni kun häjyt tuloo...

Autiot aivot piikkilangassa repsottaa. Ei kelpaa ... Lyhyttavaraa kaupataan pitkämielisille.. seuraamukset tidostettu ja jokohan ruoka on valmista. Yksilöt syövät lauman saaliin. Ottaa kaaliin ja sapettaa, kun eilinen ei voi olla tänään. Eilen hyväpäivä, nyt sukat pyörii jalossa ja aivo seisoo...‎11.‎7.‎2013-O-