....lentää - ojasta allikkoon ja sielu saa siivet. Köyhässä on rikkaan alku. Sijoitukset pieleen jo alkoi alamäki. Johtotähti ojassa ja kuskilla paha olla. Nääs polla ei säteile. Tsernopyl kaukana ja mennyt päivä. Haamut liikkuu usvan lailla vain silmien kohdalla mustaa. Näkeekö? Älä kysy vaikeita! Haikeita on muinaiset muistot ja puistot työntää rikkaruohoo - voikukkaparkaa.

Surulla huomaa taas itkeneen murheisen alennustilaa, kun home pilaa kaiken mihin tarttuu, mutta karttuu syntikuorma ja hermo katkeaa. Toivotaan pahinta, pelätään parasta, kukaan ei varasta huomista päivää.

Aasilaisella linjalla mennee halavalla. Silimät vinossa ja suu mutrussa. Tuskin saa sanasta suuta, on muuta mielenpäällä. Kehenot on kelit kesällä, talavisaekaan kyllä luistaa, jalas nimittäin , vaikka jalas ei housuja, silti huolia piisaa.

Kovaa on kallo hevosella -visaa. Nuijan kopautuksesta asijat varmat, vain harvat tietää, miksi nauta lautaa tarvii? Sorja  korjaa vartta norjaa. Laaksot on kukkulain takana ja lakana on kerran pesty. Suuria summia virtaa rahaa jos lautoja sahaa. Sahasta viisi kunhan riisi riittää. Siittää suuret ikäluokat pieniä. Missä vika? Tuskimpa SIINÄ koska homma ikiaikainen ja sattuma on aina korjannut satoa. Mutta ei rakennella patoa - näinä aikoina tarpeen itkumuuri. Tuuri on onnea eikä piru sano mitään. Itään alkaa potut lämpimässä. Siinä on itua! ‎14.‎7.‎2013 -O-