...vissiin taas venytetty päevä siihe viimeseen tappiin. Sinkeelle on aeka nykästy. Se alakaa se pallautumisen aeka. Ja hupsis, kohta olaan kaamoksessa ja käskopelolla koetettaan selevitä tutussaki paekassa. Se saattaa tennari tökätä johonki arvaamattomaan esteeseen, semmoseen joka on tullu polun tukkeeksi - tillaamatta - niin ku Annelin paperit.

Tokitoki monet aamupuurot saa keittää ennen ku siinä pisteessä ollaan. Vielä on kessää jäljella...totijaa lauluntekijä. No oli kesä tae talavi ei kylymene kolovi.Joka päevä pittää muutama runo rustata. -kele taoti seon tämäki. Vaen haetanneeko`? Harmitontahan tämä. Väenämöes aajatus vaen vielä pyssyy ja paranoo.Mitäpä tuota väölää tukkimaan? Antaa kukkijen kukkija jos on kukkijakseen.

Siinäpä se taeval taettuu ja evväät vähenee.Sanavarastossa on meleko autijua. Näöttää joku piilottanneen sanoja - tuttujaki -. Joskus meleko hakusessa, jopa normi sanat. Vae ompa mulla aekaa hakija ja ettijä. Aena se haku löytää kun aekasa äplistellee.Normi homma, sano!

Oho! Sehän taas näöttelee kesänmerkkejä +16.7 kertoo tikitaali. Sehän voe iltapäeväällä jouuva pyhkäseen hikijä kun hellettä pukkaa. Vaeka ei arska paestakkaa niin pilivet ei oekein sajettakkaa luppaa. Voehan tuo tulla luppaamata! Vae ei kae tässä. Katellaan ja ihimetellään miten maa makaa, vae terhakoetuuko tuo Jussina juttuun?-O-