SILLON SATTUU
kun ossuu oekijaan, tae tarkemmin aateltuna sattuu se joskus vääräänkin, paisi silloin kun ei osu lainkaan. Tullee huti.Vaekka läheltä mennee niin eipä tuu mittää vahinkua, paetti sillon jos lotossa ossuu lähelle. Ja vaekka osa ossuu - sanotaan vaekka 4,  Sillä ei Herran huonetta rakenneta - eikä rouvan! Mutta kukapa tässä alakaa rustaamaan mittää tönöjä? Hyvä kun koprat sulana pyssyy nelijän seinän sisällä.Ulukona -15,5 pakkanen.
***
Jotkuhan ne taevastellee semmosiaki, että on tunne että seinät kaatuu päälle? Turha peleko jos ei oo aevan mätä talo. Seon otettava seinistä seleko jos semosta pelekuva on aestittavissa.
***
Seinät jos alakaa kaatumaan seon äkkijä aamukammassa piikit vekka. Sielu ettii siijaa mihin aettua,, vae harhaeleeko johonki vanahaan linnaan kummitelemaan.
***
Se on jälleen paekalla? Se kevä nimittäen. Sitä immeisen sisuksissa alakaa tapahtuva kaekenlaesta. Maalima näöttää meleko mukavalta paekalta.
***
Maaliskuu, kollijen kuu, saa ujjoemmankin kollin ehtimään kisulija jonka kanssa voe puuhata monenlaesta ja kollikaverin kansa tapella verissä päen.
***
Toki se immeisenki rintaki paesuu avarammaksi ja immee sissääsä kevvään sulotuoksuja ja monenlaesta katkuvaki kun myrkkykaasuja on tienoo tuluvillaan.
**
Selevä kevvään merkki on kun jokkasen räkäkirnu tuhisee ja on punanen. Monelle kevälunssa on tosiasija. Huolimatta siitä valtavasta vitamiini ja terveösjukurtin määrästä, joeta jokkaenen harhaluulossaan popsii kitusiisa nokka alakaa vuotaan.  Monenmoeset pasiliskot hyökkää kimppuumme ja paenaa kötälleen jokkaesen, ihonvärriin tae varallisuuteen kahtomatta.