AAVELAIVA,
---
Tiistaehuomenta fb-kamut ja mikseipä koko maailima. Aurinkoa syleillen luon selekijän katseen tulevaan jos menevät saa potkun persuksii. Rinne raikuu synnyttämisetuska. Orpo on yksin eikäaio ryhtyä sätkynukeksi Liiltä LIpsataa hallitsematon päästö joka saa Haaviton humisemaan kuumia kesäöitä !
***
Haastetta pukkaa. Vaikeuksia nousee taivaanrannan takaa. Taipaleella oleva katselee huolestuneena tulevaa tilannetta. Oootettavissa myrskyvä ja sajeilmaa. Kulkupelit katsastamatta ja romuksi päässeet Sähköaotossa loppuu virta eikä kuskin kiukku auta..Virtapiikki puhkoo sokean silmät.
***
Akselit poikki ja kumit puhki. Syylärissä vuoto, mutta peli vain kulkee. Maailma tarvitsee kulkupelejä. Kuten huomataan toiset ajaa ja toiset pelaa Vieraat vaikenee ja viisaat horjuu , mutta kesken kaiken katkeaa. Palasista kootaan uusi maailma - se parempi.
***
Merellä kulkee lentävät hollantilaiset. Purjeet kasassa ja vesilastissa. Kukaan ei sano mitään, korkeintaan tavailee loppumattomia viisauksia joita viisaiden kielestä irtoaa. Viisas pitää vipunsa piilossa, ettei siihen joku kahjo kajoa.Vain viisaat tarruvat vipuohin. Pyörät pysähtyy pahaan paikkaan - syvämmeen - siellä se selloo ja melloo eikä tunne etes kelloo.
***
Hiljainen haviseva tuuli leyhyttää perseenpyyhettä. Laihialla mennää ja Korijalle tullaan...Käytettyä kaaraa riippuu kuusen oksilla. Kuin Joululyhdyt ne loistaa valoa pimeyteen. Muutama harhautunut heebo kurkkii ovelta mutta tietopuolinen viisaus tyrmää hänet. Isku vasten kasvoja poistaa päivän murheet!
***
Maailma on kääntänyt selkänsä ja vertavuotava haava on selässä jossa törröttää tulevaisuuden sanomat. Voi Ukko minkä teit. Olisit tyytynyt vaan kutittelemaan. Haava on auki eikä laastari estä vuotoa. Hakkerit hommissa -
***
Oi Suurin miksi tuhosit alkaneen aamun. Ehtoo itkee menneen talven lumija ja unija selevittää selevästikattoja. Ei malkaa silmässä - vaikka kaihi! Silmän käteen ottaen näkee parmmin. Kokkeillaanko?