VASTAKOHTIA!
***
MORO.te kaekki raskaotetut ja siinä ohessa kevijämmännii sorttiset. Valtakunnassa kaekki on hyvin. Sissäänlämpijävä tupa ja ulosheitetty äijä. Parta kuurassa ja jallaat lämpiminä. Puheripulihi vaevovvaa, vuan mitteepä tuota turhaa höpissee. Että vastakohissa piisovvaa. Siihen kun vielä lisevää mustan ja valakijan nii jo?
***
Minä luvin tuolla kulttuurifoorumilla, että seon pirun hienuva ja antaa aevan yljmiärästa potkuva kun osovaa käöttee luomistyössään vastakohtasuuksija.Siksipä oon yrittäny tökkijä näetä näpyköetä kaksin käsin. Vuan tuo vasen on niin pölijä että se enimmäkseen huilovvaa, tae sitte se tökäsee väärällä hetkellä ja väärää näppyvä.
***
Siinä sitä saa sitte alakaa perumaan tehtyvä työtä. Suakeli sehän on sama jos kun lapijolla sorraa heittellee kuormmaan niin joka toesen lapijollisen hakkee poekkee? Ei siinä juuri kuorma kasva.
***
Vaen niihän seon ylleesäkki kun alakaa Luojan töetä matkija niin heikostihan siinä käö. Pitäs olla suurempi lapijo ja paksumpi varsi.
***
Vaen näellä sitä on mentävä, Seon turhaa kuikuillakkaa ennää uusia ulottuvuuksija. Sen täötyy riittää että ylettyy maahan asti. Toesinnaan ajatukset lentellee korkijammalla, Tosin mihinkää taevaesiin ei meikäläesen värkeillä yletä. Paras pysyvä tuossa muutaman sentin hilseen ylä puolella. Sittä ei tee kipijää vaekka tekköö mahalaskun, varsinnii jos on ilimapatja alla.
***
Sehän pittää tännään keskittyä penkkiurheiluun on hiihtoo ja mäjenlaskuu, on ampumahiihtoo jos iliman pyssylöetä, että vastakohissa löytyy! En tosin tiijä mitä siellä tännään vurossa, näkkeepähän.
***
Joo, Koettakaahan taas päevä kitua etteen päen. Siitä se kirkkaos vielä koettaa jos ei satu synkistyyn. Mutta sehän vastakohtasuus oli korkijakulttuuria. Niillä mennään.