..ja taas sitä pittää pläjäytellä muutama sekava lause. Ajatuskonneito on aevan sekasi ja mittää järijellistä ei ny aparraatista irtuva. Jos ennenkään. Jos kuitenki mennään niillä evväellä, jokka naapurinmies illalla söe!

Tietenkihän te ihimettelettä mikä on pannu ukko-paran nuin sekasi. Se kun jo ennestäsä on ollu meikällä semmosta haakurointija haaveitten ja tojellisuuven rajolla.

En tiijä tohinko sanua? Sanonpa kumminki: Minä kattoen illalla sen tllyä. Herra Jumala!!! Semmonenko seon haoskaa ja ilonpittoo??? No, eijoo rapijaa. Eihän porukka osannu muusta puhuva kun ryyppäämisestä ja naemisesta. Mitä helevetin viihettä se semmonen on? Tä?

Kyllähän tietenki itekuki saa roekistella alasti, jos haluvaa ja nysvätä paekkojaan ja toesenki paekkoja, vaen tehkööt sen iliman kameroeta ja  syrijässä ylleisöltä.

Eikö tiosijaan oo mittää muuta viihteenpuolella kun tuo pornahtava käöttäötyminen ja ryyppäämisellä ylyvästely? Mulla se tuli katottuva kaksi kertaa sama ohojelma. Ensimäenen ja viimenen...

Iskä ja äeskä kun on ravintelissa hummaamassa, niin tenavat jokka ylettyy Töllön aokaseen näkeväkki elämän opettavassa valossa. Pikkukakkonen on niin tylsää!!

Ei ny pijä käsittää, ettei mun puolesta saa noen olla. Minun puolesta saavat ottaa vaekka aktit siinämuun touhun lomassa, minun vaen ei onneksi tarvii sitä kattua. Saesi vaen tuoola kopassa taas kalustot oekeisiin paekkoehin.  -O- 2.4.2014