smileynykyvään olla että pyssyy menossa mukana. Rahhaa kun ei kasva puissa, ei aenakaa täällä kylymässä pohojolassa.Rahanreikää silti tahtoo elämä kiikuttaa tukittavaksi ja aena ei reikää tuki suurikaa seteli. Lipsahtaa velekavirran puolelle ja jos vieraeta rahavirtoja joutuu seilaamaan voe jossaki mutkassa törmätä vaanivaan kivikkoon.
smileyMuutapa keinuva ei oo selevitä kuin sovittaa menot tulojen mukkaan. Tulot kun on vakijoetu minimitasolle joten hintojen nousun verran joutuu menoja supistaan. Onneksi TV- lupa mennee säästönpuolelle kun tulotaso on rajan alapuolella. Ei verova ei maksua.Jotain hyvääkin. Lehtijä saa lukija netistä ilimaseksi joka lähtöön.Joten sekin pelekkää säästöö. Ruuassakin pitäs pihistää. Ainakin vararavinnossa löytyy, mutta se onki jo vaekijampi juttu että malttaa olla nostelematta herkkuja naama-aukkoo kohti.
smileyNoo, päevä kerrallaan . Mitä se kannata alakaa suremaan tulevaa joka kumminki on täysin sen varassa miten suuremmissa ympyröissä menee. Jos lama syvenee seon väestämätöntä, että myös yksilötasolla joutuu vyötä kiristään, ettei housut valaha nilikkoehin. Tuulen huuhtoma perse ei mitää ulosta joten paras on pittää housut jallaassa.
smileyTalavi on tasasen mukavaa.Päevä päevältä valo voittaa. Kohta kolmannes tammikuusta takana ja hupsis ollaankin jo keväässä. Tietysti pakkaspoikakin luultavasti näyttää kynsijään, mutta siihen on totuttu. Mittarilukema on-5.5 ei pahaPuut on paksussa kuurassa. Maisema takapihalle kuin joulukortissa. Värikkäät jouluvalot on vielä paikallaan ja antavat oman värinsä tunnelmaan.Näellä sitä taas mennään huomiseen! -O-