Joo - seon vuosi meleko vähissä. Kaekki sillat jos niitä on ollukkaa ovat tuhkana - ne aasinsillat - Onkae se uusija rustattava että tulevanaki vuotena pääsee elämän rotkojen yli.
***
Seon varmaanni hetkenhurma  rutikuivassa maesemassa. Jos raapasee tikkuva rasijan kylykeen. Tulimerenä roehuvaa tulevaesuus ja takana on tuhkaa vaen ja eessä Saharan  hiekkaa.
**
Herra auttakoon, että me kosteat olisimme ja saisimme armon oikeuden tilalle, sillä kirjoitettu on kaikkea paskaa jota ei lumivalakijaksi saa ees ihmeijentekijä, on eteesi kannettu. Olkoo mielesi valmis suuriin muutoksiin.
***
 Oi sinä suuri ja mahtava, pese minut puhtaaksi jotta saisin nousta kärryille ja matkustaa sinne viimeselle rannalle jossa laevat huutelloo kuopijjoon kuopijjoon!!!!!!
***
Vetasin tuossa aamunavvaoksen. Komijastihan tuo aokes. Yritin mukkaan haalata vanahempaa ja uuvempaa lekentaa. Sitä en mee vannomaan onko se viimmenen totuus!
***
En tiijä tajusiko tuota lukija, vaen ei se mittää. En minäkää!Uskonvarassahan se taevasossuus killuu. Minkälaeset lie kantimet. Ne köyvvet saattaa katketa ja taevas puota niskaan.
***
Moni muuki touhu vaatii uskuva ja toesinaan ihime tapahtuuki, että vahava usko siirtää vaekka vuorija. Kertoo tarinat. Mutta mista sitä semmosta? Oesi se konnaa kokkeilla!
**
Varsinki jos palakkaa muutaman pillarin työnnättään vuorta toeseen ulottuvuuteen. Jos ei siirry seon uskonpuutetta. Näen kae se on nähtävä?
***
Herää kumminkin kysymys: Mitä helekattija minä niitä vuorija siirrätteleen, hyvä kun saa ihtesä siirtyyn paekasta A paekkaanB.
***
Kumminki aena voe heittää ommaa visijuva sekkaan. Tiijä sitte tulleeko sopasta liianki vahavaa. Mikä nämä tiennee, Kuhan jottae pannee eholle! MOE! -O-‎27.12.2014