RAHALLA SAA...
Köhästä aamua hyvät fb-kamut. Mistä lie pasiliskon siepannu. Nokka on ku vasara ja pää varman räkkää täönnä. Lääkintä mielessä imasin konijakit, pikkusen rintaa lämmittää.No katastellaan ja ongitaan ajatuksen sirpaleita tuolta hummeetin lokeroesta. Sori vaan jos katkoo.
***
Minnoon kyllä sitä mieltä että ny oesi aeka mennä rahamiehillä lakkoon. Saateri kun pörssit tippuu ja salakku vuotaa, mistää ei saa ennee tulonpoekasta. Ja köyhä kansa vuan naorraa kun markkinavoema jyrsiii viimmesetkii optijot ja rahakasat - kohta on paekalla pelekkä kuoppa.
***
Eipä kukkaa ou nostanna metakkaa kun kova koura kourassee salakun kulumasta. Minnoon koettanna viäntee murheenkyyneltä ja osanottuva noelle milijonääreille. Vuan eihän neo moksiskaa.
***
Hyöt vaen virittellee uusija rahan ansoja että vielä se vyörähtää taas voeton puolelle. Semmostahan on tervehittävä suurella kunnijoetuksella ja nostella hattuva pelekästä ihastuksesta. Koettelee koura, vaan eipä hylkää Herraa.
***
Seon ihhaeltavvaa tuommonen rejaaliasenne. Aena ei voe voettaa. Joskus joutuu maksumieheksi. Rahallahan on helevetin heleppo maksaa
***
Neon nuo rahamiehet kirijasa lukeneet, eivätkä ala vinkummaan kaatunneen maijon perrään. Vittuvako sille voe kun mualima muuttuu ja suhtanteet.
***
Sellunkeittäjätki lusikka kaoniiseen kätteen ja naottimmaan kaekessa raohassa pienempätä palakkaa. Kuhan ny päevä kerrallaan. Ottakkaa rahamiehistä mallia.
Saatavan saatava on saatava.
***
Minä veivasin pitkän värssyn ja perustelin tuota milijoonamiesten hättää ja kurijuutta. Jumalat olivat kutennii asettunneet sotajalalle meikää vastaan. Nappasi sähkökatkoksen ja sinne hurahti bittijen taevaaseen hyvät humalat. Pittää huomenna pallauttaa ajatusta jos muistaa. Toesekseen - mitäpä tuo meikän kankkuva lämmittää?