RAKAS YÖKIRJA <3
***
Taas pittää minun kertua sinulle, että on se yhtä helevettijä noijjen nukkumisten kaa, pakko oli taas kampeutua konneelle jos se lievittäs oereita. Vaekka tää mun kirijotus on hijasta ja palijo virheitä, mutta kaekki ttullee firman piikkiin. Huumorijaki
oon yritelly nakella viimeaekoena ja katella pöllökiikarilla mielikuvitus maalimaa. Sitäpä en tiijä millä mielellä lukija lie postaokset ottanu.
***
Sammaa tyylijä meinaan jatkossaki - käököön syvin tae matalin. Viisaammat kirijotelkoot totista asijaa, mulle passaa lyyvä kaekki läskiksi ja lekkeripeliksi. Niimpä pittää katastella maalimaa Satunnaesen turhijenasijoijenTosentin näkösektorilta. Siitä tojisteena  Pottututkimus. Tiijä naurattaako kettää? Pittää toemija mielikuva maalimassa kun kylille ei kykene.Hyvä että etes näen. Tiijän: tästä se pahenee!!!!!!!!
***
Kieltämättä kirijotusteni näkökanta on kapija ja kovinki lapsellinen, mutta kun tässä alakaa olla toestakertaa lapseksi tulossa, niin homma sattuu kuin nyrkki silimään. Silimä kumminki pittää olla aeka iso tae nyrkki pientä mallia. Ei se silti kuitenkaan asijaa pahenna vaekka tullee turpiinki.Mikä ei tapa se vahavistaa-
****
Turpiinhan ne vetasee Suomineitova tuon tuosta.EU:kin. Tuntuu olevan sillä mölläkällä, että siitä riittää porinoeta seoraavat pari vuosikymmentä ja taas voi kuulema sitte asettaa leokaa tae kansanomasesti turpaa tyrkylle. Oekijastaan kae seon oekein että natsi-uskovaeset aeheottaa turpaanvevon. Kuka helevetti tuommosta sekuli sakkija haluvaa hämmentään koko maaliman asijoeta. Yrittääähän ne tasotella että eihän me! Vaan muut ovat perseestä, Mikä helevetti siinä aottaa kun ne kylyvää sitä vihan sanomaasa maaliman laajusesti. Ei silti, minnoon EU:n vankka kannattaja.Antanu palijo hyvää, työtä ja toemeentuluva.
***
Minnen tietenkää tiijä vaekka lie hyväki että pieni kansa pyssyy syrijässä maaliman taestelutantereilta. Tuntu vaen suuret päättäjät olevan kallella kypärin. Ja viiksettäähän se kun vuosikausia on sen eteen töytä tehty ja sitten kala karkaa, muutaman hain takija. Noen kuvvaannolliseti panin ehollle.