smileyon nyt melekeempä täyvellinen. Huurteiset puut seisovat vakaina. Pakkanen etsii kaikkea mitä voisi puraista.Eipä juuri parane mennä kesäketinein seikkaelemaan, ei ainakaa aavalle jossa tuntuu vinkka ja siinä ukko ku ukko on läpijäässä. Eipä taija piruparkaa joka on sortunu pohojille aottaa ees pakkasnesteen naottiminen. Vaekka olihan se Siperijassa sirkusnorsuile juotettu votkaa, että ovat sulana pysyneet. Varmaan temput onnistunu pikkuhiprakassa viimesen päälle.
smileyToki ei se sisälläkkää pieni näkäräenen pahaksi oo. Vanaha veri kirmasee eri notkijasti kun pikkuset tupsluikkarit imasee. Ei toki sitä tavaksi pijä ottaa eikä kenenkään haetoksi. Taju tallela pittää säelyvä. Lääkkeeksi voe siemasta pahimpaan vilustusoereisiin. Seon jo liikaa jos äijä kopeloe putelija ehtimisseen. Jos haluvaa naotintuva pitkittää niin ku kastelee vaen kieltä se jo tekkee komijaa. Kirkastaa silimää ja notkistaa ajatusta. Kumminkin ehoton käötön hallinta pittää säelyttää. Jos ei siihen pysty niin paras on olla apsoluutisti iliman.
smileysitä se minä  tässä vaen että ei se tippa tapa, eikä orijaksi tee. Pittää vaen osata säännöt ja hillitä hurija luontosa. Voehan se jollaki olla että järki jollaki jumittaa. Kun saa syöttövettä niin imu jatkuu niin kauan kun aenetta riittää. Tosi on ettei kukkaa muu kun ite eivoe juomisia määrätä ja - maksa.
smileySeon Jouluki tuossa ihan äärellä. Aatonaattuvahan tässä mennä taaperrettaan. Tekasin tuossa aamutuimaan lanttu-ja porkkanalaatikoita. Ihan aito homma, ei mitään einestä. No soseet oli valmiit. Joulupuurookin keitin ja ai kun on makijata, vaimokin antoi täyvet pisteet, että tämmöstä sen joulupuuron pitää olla. Hyvistä aineista tulee hyvä tulos. Punasta maitoo se vaatii. Kurriin kyhätty Joulupuuro ei juuri maistu miltään.
smiley- 24 on Kempeleen pakkastilanne. Näyttäs että yhä kiristyy. Huomenna pitäs puulata tyttären luokse aattoyötä vietään. Mutta aamulla vielä ehtii pikkupäästön antamaan. Olkaahan kilttinä, isoveli valvoo! -O-