TAASEN SE
kukko on kiekassu ja äijä kanottaa sorvin ääressä. Keheno yö. Nukkumatti ajjaa kolluutti raotarattaella. Nuku siinä sitte tae kattele ees  unielokuvia.
***
Homosteluhan on nykysin muutia.  Tyhyjät tynnyrithän ne kolisee suurimmin ja tyhyjä pää kumajaa kun yksi harmaja aevosolu kirmaa ympyrää tuskissaan ja yrittää löytää kaverija. Se piittää tietty olla sammaa sukupuolta. Nykyvään  on niin komijaa homostella. Napakympissäki haetaan homoparia. Vaen siinäpähän.
Mikähän hullutus noella lie seoraavana tapetilla. Joko alakanee puhistukset? Kaekki heterot pittää julistaa kastoroetavaksi, ettei luonto saastu  kun ihimissuku muka on perseestä!
Ei se mittää näetä homoaaltojahan on ollu ennenki. Sotomassa ja Gomorassahan oli päästy jo täyvellisyyteen. Vaen kehenosti kävi. Se voi Isokoura kahamasta vieläki kun raja ylittyy. Näenhän se on nähtävä?
***
Monemmoesta hihhulija ja huumehörhyvä sitä seilaa yhteiskunnan piikkiin. Kaekenmoenen pellaelu ja huppaelu on elämän tarkotus. Jos kunnon tuottavasta työstä puhutaan niin jopa löytyy syitä miksi ei huvita. Ylleesä on ylikoulutettu ko. hommeliin. Valtijon luukulta hajetaan rahnaa joella voi - ostaa huumetta! Ja elämä on reilassa.
***
Kuitenki on noeta jämäköetä bisnismiehijä jokka pannee rahan poekimaan ja köyhäkin saa kahvija juuakseen. Kuinka kauan homma pyörii kun perusteelisija jarrumiehijä roekkuu käsijarrussa. Sehän on vaarallista jarruttaa vaohissa. Hyvä kumminki kun on tolokku mies pelin ohjaimissa. Sipilä on varsinaenen tolokun mies,  niin kun lupasi panee ;ASIAT KUNTOON saa kavverit vakuuttuneeksi rankoistakin ratkaisuista.
***
Oppositijo varsinkin on kateellinen ja yrittää kaikki konstinsa saahakseen kaikki rattaat pysähtyyn. No, sehän on niijen duuni. Oma lehemä on ojassa selällään, mutta pelastajaa ei näö. Taitaa oppositio olla yhä syvemmällä suossa - näyttää!
Kirijavaa tapahtummaa on lähiviikkoina ooteltavissa. Hallitus kuitenkin pysynee. Oppositijo on ihan hampaaton. Keskenäänki riitelevät.
***
Vanhoja fraaseja roiskitaan ympäriinsä ja hyvvää luvataan - rahat ovat kumminkin hukassa. Suu puhuu utopijoita eikä kukaan pane vastuuseen. Hallituksella on aina tosi kysymyksessä.
***
Noo, katotaan miten maa makaa vai nostaako päätään. Viimenen vuosi ennen vaalllejjja. Sitte oppositio pääsee roiskimaa surutta rahhaa Taas eletään velaksi.Elämä on heleppue Tukija ja pönkkää riittäää kun vaen kehtaa pyyttää
***
Sää on saanu nyt suorastaan katasrofin luonteen. Kamalaa. Ovat metejorologit laskeneet, että pakkanen on tulossa?  Siitä jaksetaan ny hupattaa monella kanavalla. Pakkastahan ruukaa olla talavella, ei se sen suurempaa mekkalaa tarvii. -17.6 näyttää mittari Kempeleessä: Mitä sitte?Aurinko paistaa komijasti. Kirkas valoilmiö näkyy itäisellä taivaalla. Sitä hirmupakkasta ootellen katellaan!