Mennään  elämän varsitietä  eteenpäen. Toesilla seon ollunna lommaa toeset on ahertanneet työssää. Kuitennii ajanratas on jokkaesen kohalla pyöriny saman moijauksen.

Aekahan on vaen immeisen keksimä mittari joka perustuu pallon liikkeisiin. Täötyy se sanuva notta tarkat sillä on  vehkeet tuolla Ylituvan isännällä. Vaekka se muutamassa päevässä puolihuolimattomast huitasemallai koko roskan teki, niin kaekki toemii jetsulleen.

Niinku tämä pallon pyöriminen. Jumankaota kun sekunnilleen se pyörähtää kerran vuorokauvessa. Mistä lemmosta saanee siihen enerkijan= Sillä meleko raskas petonimylly se mahtaa olla pyörittää Epätasapaenonenkin. Toesella kantilla vettä ja toesella vuorta ja kallijota. Vaen ei se oo moksiskaa. Pyörii vaen. Vuosimilijoonija. ja aju jatkuu.

Eihän se keskellä nappaa jos seisoo, niin vaohti juuri huimaa, Kerran vuorokauteen ympri. Pitkäksi siinä aeka tullee - eikä huimaa. Vaen könytäämpä tuone päeväntassaajalle! Vaekka pallo siellähi pyöröhtää kerran, mutta kehänoppeos on valtava. Ilemankos ne neekerit on niin kovia juokseen.

Maalimassa monta ihmeellistä asijaa. Sitä monesti arvelee miten se on tää systeemi niin loppuun aateltu, Ei voe olla sattumaa, että kaikki on synkrossa keskenään. Ihminen koettaa järkyttää järjestystä, mutta kaikki toemii jetsulleen. Joten ollaan ja elellään, katotaan kuinka käy.,,,Joku kuitennii on lopun näkemässä  vae onko. Meeppätiijä! -O- 11.8-2014