KALOJA.
***
Millä mä estän jalkojen kankeuvven.. Auta oi luoja että minä nopeampi olisin. Maalima nappaa nujertaa ja tappaa. Ja höyrystää savuna tuuleen. Suurissa saappaissa pitkät varret ja isot jalat. Kalat uivat vastavirtaan kutimet mielessä.
***
Mie ajan tällä karvaooppelilla, alakaa jo ottaa kierroksia vaen hihina sutii , niinkun maaliman lapset sanoo, mutta vähäpä noista Lusifeerin puhheista - kova valehtelemaan.
***
Jos autiosta torpasta ääniä kuuluu vika on korvien välissä..tai jalkain. Kannattaa tarkistaa. Käymistilassahan tässä käydään. Kylässä tai saunan  takana. Siinä vaihoehtoja.
***
Lottoamaan .....sattuuko? Aenaki viereen... Näyttää tyhjältä kuin tunnelin suu jossa ei oo junnaa tulossa. Tai  pää jossa tuuli käy ja tsunamit hyökyy. Kävisköhän palapelin kimppuun taas? Hmm nyt onkin semmonen kappale että ......varmaan hirvestä? Annanko kirvestä että paremmin mahtuu? Tai antaa olla..
***
Virtuaaliveikot rakentaa ja rakentaa... Koskaan ei valmista tule. Hankala matka on kivinen tie eikä ruusut kasva kivikossa, jossa on vaan kylmää kiveä, eikä kauniille tilaa. Kovuus pilaa hellemmät tunteet. Eikä pehmeänleivänpöydässä oo vanikkaa!
***
Vääristynyt käsitys vie virstan väärään. Napaa ei näkyvissä, kalottia pukkaa, silimät tummat niinku ja syksyksi se alakaa. Yö jalakaa jomottaa ja kaeken yllä kuu mollottaa. Pimeys tollottaa akkunan takaa.
***
Jumalaton meininki havaittu Hesassa. Apinanraivolla anargistit tuhoaa kaiken mikä on. Kettutytöt jeesaa ja ketuilla on koti hukassa.
***
Surulliset silmät katsoo kun ruma runtelee. Kauneus on katsojan silmässä, eikä sitä kukaan ota pois! Mutta annahan olla. Kyllä aika tekee tehtävänsä. Kurttuinen naama haaveilee eilisen iloja.
- Oiv a Pennanen-
 
X