OSA.99.
 - Joo, seon tuo tikanpoeka erikoestunna kaekkiin nuaraspuollissiin. Se koenaa kaekki kaksijalakaset, tikapuista lähtiin.
 - Tämähän se mahoton epelj mahtoo olla. Passoo ovveesa ravottaa ennää polliisillekkaa. Mihin se tämä mualima mahtoo olla mänössä, muori päivitteli.
 - Tuasiisakko sinä alot niitä mualimanlopun juttujasi suarnaamaan. Mäne siitä sänkyyn ja ala kuorsoomaan. Polliiseille sua kaekkija lakrattoo, ukko kirahti ja läpsäötti kämmenellä muoria kankulle.
 ***
 - Kyllähän sitä Luakson veijarrii ei tavota ikkee. Suatana neon nämä  mualaeset niin porukoessa, että ne piilottelloo vaekka vuoskaosii kaverriijaan, Tikka sanoi.
 - Enpä mie semmostakkaa ala uskommaan. Nämähä on nii katteellissii toesilleen, että vaekka keksivät jutun suahakseen nuapurin käpälälaotaan.
 - En tiijä miten lienöö, vuan jotennii kumminki.
 - Joo, jos seon erlaella nii seijookkaa toesellalaella, Kilikki sanoi syvämietteisesti.
  Kilikki jyskytti seuraavan tönön ovea. Meni kotvan aikaa kun sitten kuului naisen ääni:
 - Kuka suatana siellä jyskeijjää keskella yötä. Suatana paenu sieltä helevettiin, että suap kunno immeine raohassa nukkuu.
 - Eipähän tuo maha olla ennee yö. Kellohhii rapelehtii ylj kaheksaa. Seon hyvinnii aeka nousta tällennii päevälle.
 - Suatana, vasta justaasa kötälleen pistin. Kukapa se on joka siellä meinovvaa tönön kaatoo?
 - Kah, polliisihan tiällä. Aokastahan ovvii niin piästään asijjaan.
 - Vitut minä aokase. Polliisit heti raeskovvaa, sittä  mänevät äetmuorisa helemaan itkemmään ku Kaeno on ollunna ilikijä. Mahtaako siellä olla se pikkunen polliisinretale?
 - Kah, vöyreitä polliiseja ollaan. Avvaahan ovi!
 - Vuan ku mulla ei oo mittee piällä. Saeskoon sen yhen polliisin piälle?
 - Katotaan sitte. Ensin meijän pittee nähä onko siellä ennestään piällysmiestä.
  Lukko alkoi rapsehtimmaan. Kohta ovi avautui ja ilkialaston nainen seisoi rehevänä oviaukossa.
Kilikki nielaisi kurkkuun noussen palan ja katsoi silmää räpäyttämättä edessään näkyviä maailman suurimpia tissejä. Tikan katse hakeutui alakertaan, eikä Tikallakaan ollut valittamista.
 - Mitteepä se siinä töllätä. Ettäkö työ ou ennen vittuu nähnä? Ohan tuo jo aekaki. Tuuttako työ sisseen, vuan paleltuvakko tässä pittee?
(jat.)