Neulat on hyvin hatussa (Päätaloo lainaten) ja valtakunnassa kaikki hyvin. Media kaivelee paskatynnöreitä ja hiukankaan haiskahtavan kimpaleen löytäessään suurin lööpein kirkuvat.: - Voi kamalaa ja voi hirveää. Taas on joku saanut ja joku antanut, eikä ole medialle ilmoittanut. On se mennyt kähminnäksi tää touhu. Politiikot ovat persiistä!.Ynnä muita

No, hassua kyllä nyt on tullut ilmi, että samat räävätoimittajat ovat olleet juhlissa kestittävinä. Eihän vaan lahjonnat ole pistäneet kirjoittamaan muunnettua totuutta. Toimittajat on hanurista!

Toimittajat, ainakin suuri osa on härskejä, inhoittavia öykkäreitä. Siitä hyvä esimerkki on ajankohtainen kakkonen.Ja tuo pressilupi!!  Että ottaa koppaan ne muutamat toimittajat. Ääni oikein nautinnosta väristen he tonkii kasaa  ja kuuluttavat; Taas löyhkää ja jos ei löyhkää niin keksitään hyikäilyitä. On se vaan porukkaa.Se pääpiru keolilla.

Mikä kumma siinä on ettei omia rahojaan saa pistää vaikka hutsun persijeen? Jotkut rahanpesut ja muu rikollinen toiminta pitää tietenkin tuomita.

Mutta kaunis on aamu ja Tiijä vaekka kärsii käyvvä potkittelemassa, aenaki muutman melekeen. Tuskaahan seon joka potkasu.Vae ku ei pijä kiirettä. Kattelee kevästä luontua ja kuuntelee kevään äänijä, kuten mopon pärinää ja piipaa aoton ulinata. Kaekki oekeeenki hyivin.Ku ei palijua vaaji on vähhään tyytyväinen -O-26.4.2014