TAPPAUS!
***
Taas on pyhaamu-   Ajatus harhailee holtittomana sinne ja varsinki tänne. Riittiset rakennukset nousee silimissä- Pyhä Pietari valvoo- Tässä oon pähkäelly, näenä riettaena aekoena, että  itte asijassa on hukattu kokonaan. Aenaki töllössä.
***
Olis se tuo moraalikin hyvä olla kuin kasetti. Kirkkoon mennessä kasetti pyöriin. Ei viisari värise vaikka olisi naispappi kuin enkeli.
***
Skotti ei morraalista perusta, ei muuta kuin kilttijä piälle ja iliman housuja. Huomisesta ei tietua kun tämäki päivä meni persiilleen. Sopiva tilanne niin nostaa helemaa...
***
Muutenki kirijallien ilimasu on sitä sun tätä.Sitä oon koettanu apinoija. Seon se oma näkemys jota muut ei tajua. Onko Välii! Aena joku säälistä peukun pistää. Hyvä niin.Ittijään tässä toestaa. Sanavarastossa käyny kato-
***
Semmonennii tapaus: Rosson pikku tyttö kääntää Rosvoksi. Se on niin ihme tapahtuma että siitä tulee runo??? Haloo, missä mennään ja mihin tullaan? Kun teksteistä otetaan kirosanat poies niin se on yhtä tyhjää kuin meikäläesen asijattomuuvet.
***
Taas pittää sanua. Mun puolesta saa itekuhi hupattaa vaikka pelekkää vittua. Mutta elekää mulle sanoko että sillä on merkityksiä, joita sillä ei oo. Jumankauta näkkeehän se Sokija Reetaki että pikku päissään sitä kirjottaa mitä vain.