ONNENKUKKULA
***
Kaunista maanantaihuomenta! Ihastellen olen silmäillyt toivotuksianne! Säilön ne syvälle sielun sopukkaan ONNENMURUSINA. On huimaa ajatella, että niin moni on uhrannut ajatuksen hetkeksi vain minulle. Kiitän jokaista!
***
Kaikesta huolimatta! Tunturissa tuulee ja kaus näkee ja jos laskee mäkee tullaan alaspäin. Kaikki taas pieninä murusina männyn juurella. Joka kuuseen kurkottaa ajjaa mäntyyn pahki. Suurissa puissa piilee muisto eiliseen! Elämä on!
***
Ei tule sanomista kun vain hitaasti hymäjää. Joko kankut paikallaan. Hyvältä tuntuu, Vai oletko ottanutkaan tuntumaa? Rohkeaa rotan syö. Tunnustellen saa selvää, onko huomenna pouta. Hämärähommissakin valo auttaa!
***
Onnenmuruset on hyvä perusta kukkulalle, jonka huipulta näkee kauas huomiseen. Taivaanrannalla siintää avain onneen! OLisi vaan se lukko!
***
Ei muistiluussa merkintöjä puutteista. Mikähän se lienee ollut. Kertaus on opintojen äiti, joten saisko toiston? Poisto tulee joutavalle ja hyvä tulee tarpeeseen.
***
Kylkiluut ei kondiksessa. Susi syönyt lampaan tilalle katiskalankaa. Ei katkia. Ruosteenestolla vetasin, pitäisi olla korroosio vapaa. Aika näyttää näkijälle.Tyhyjänpuhujalla paperit hukassa, hukka perinyt- tai unohhuksen siipi pyyhkässypöyvän puhtaaksi!
***
Luut vain törhottää kankuissa. Luuranko kolisee ja luuvalo loistaa. myyrät tekee myyräntyötä ja kettutytöt kiipelissä. Isäntä on toista mieltä ja antaa palaa.
***
Ei tule tolokkua nytten saunomisesta. Sauna palaa ja palokunta kaukana. Mistä apu palaneisiin toiveisiin ja kompassi ei näytä kuin väärää suuntaa.
***
Ei ihmisparka täällä asuinsijaa saa. Täytyy olla rahaa tai rikas suku. Linnanjuhliin kallispuku, että köyhät näkee, että on millä mällätä. Kurssia pukkaa että osaisi näitä monitasoisia tasoja lohduttaa.Tämä on tätä.
Hiljaisia ovat sanomattomat sanat!  Piilotettu ilo antaa evästä huomiseen!