smileykirkastuva kun alakaa Jouluhössötys lipsahtaa paremmalle puolelle.Nyt on hilijasuus käsinkosketeltava ja tunnelma saa mielen hyrisemään tyytyväisyyvestö. Talavinen luontoki nauttii hiljaisuutta ja rauhaa. Linnut ja muutkin elävät viettävät rauhaisaa hetkeä koloissaan, nauttien Tapanin aamun sinisestä hetkestä.Taas on selvitty uuteen päivään Joulu on takana päin Uusi Vuosi on seuraava etappi. Viimeisiä viijään. Ennää ei ihimeitä kerkijä jos on siirrelly asijoeta huomiseen, niin paras siirtää ensi vuoteen. Ensi vuojella sitte!!!
smileyJoulu meniki tuolla jälkikasvun parissa. Jouluyö meni tyttären perheen parissa ja eilen käytiin pojanperheen herkkuja maistelemassa. Järki oli molemmissa yltäkylläisiss herkkupöyvissä mukana. Vain maistelua. Nyt onkin hyvä olo, ähkystä ei ole tietoakaa, eikä Jouluaterioista jäänyt muistoja vyötärölle. Hyvä niin. Saa arjen koittaessa taas yrittää kaunistella läski-inteksijä.
smileyVaekka Jouluun en panostanutkaan, niin pari putellia kuminkin pukinpussista löyty. Tottakae - lääkkeeksi. Kummasti se lämmittää kun sillontällön kopsut ottaa konijakkii. Peräti Hennesyä oli pukinpakana raskinu. Meleko poeka.Seon tuota lentsuva koetettava vastustaa. Pääsee iskemään se on vitsi vähissä. Vastarintää pittää vahavista noella ulukopuolisilla aeneilla, niitä kun imasee sisäpuolelle niin pittää olla meleko karvanen viirus jos meinovaa taestelussä pärijäellä. Periksi ei anneta.Eikä armuva pyyvetä.
smileySääki on tasasen talavista ollu jo pitkään. Siperijako lie hönkihy kylymijähöyryjään näelle raokoelle rajoelle.Ny on tosin pilivessä, että mikään hirmupakkanen ei raasta sitä joka nokkasa ulos pistää -16.3 on tarkka lukema.Mihin pe se siitä lähtenee. Luntahan tuo tiputtellee tällä hetkelä ja posket pullollaan oottaa millon päästää jäätävän viiman kuraseen uloseksyneen poskipäitä. Saap sitten nähä millasesksi vihuriksi kehittyy, mutta tasainen +21 on sisällä. Ei oo tukalla, eikä palelekkaa. Jotkuhan ne pittää +26 ja yliki, seon liikaa. Olo on väsyny ja tukalan haluton.
smileyNo, palaillaan taas arkisiin jutskiin arjen auetessa. Tapani vietiin enen hevosella mettään, sillon penskana, ny ei jaksa innostua, nauttii vaan hyvästä ja rauhallisesta olosta suuremmin hötkyilemättä. Pahan päivän koettaessa Hennesy korkki narahtaa. Palataan! -O-