TAAS pyhä ja formula jännää. Ei paha! Yö oli lähes uneton, liekö minkä eillä? Saattaa tulla matala.Tyhjiö täöttyy. Se tietää myrskyjä ja muita henkäölyjä. Tuuella ei oo ystävää...
***
Mulla on ollunna semmonen käsitys että  henki tekkee suurta urakkaa sisuskalluissa. Viärinköhän lienen käsittäny, vaen ounko onnistunu itteni johattaan syrijäpolluille jossa synti vaanii ja perkele outtaa sualistaan.Piru sittoo kahaleisiin ja saattaa kiusaoksiin.
***
Totta puhhuin kyllä meikä joutas jo onkelmajätteenä hävitettäväksi, mutta huoku vaen persereijässä räplettää ja kaenalot hikkoovat. Ihimetellä täötyy mitä tämmösellä vanahalla saatanalla on ennää tekuva näessä juominkeissa.
***
Jokohan perse kärsii pierasta? Tullu päästeltyä meleko jäökkää viimeaekoena. No reenaosta seon kovempiin koetoksiin. Ompahan haastetta veskireissuun.
***
Suattoopa tuota katastaa, jos jottae ihimellistä on näkyvillä. Vuan luulempa että joku esittellee sitä ruosteista Setorija ja sehän ei minnuun iske eikä vaekuta. Ajakoon sen vaekka järveen - verkonpaenoksi.
***
Juoman puutetta meinaa lykätä. Runomopo vaatisi menovettä. Sähkölle muutto vielä vaeheessa. Kaekkihan neon kokkeiltu. valakijat ja punaset. ( Wite Horse ja punaviini) Valakija vaen on häijympi maksan piälle ja samalla henken. Se voe äkkijä alakaa tennari tökkijä ja huoku katuvaa muihin maesemmiin. Tulj Honkajoelle asijaa. Tätähän se mahtaa olla!
***
Kuten arvoesa lukija huomaa. Voeteen puute vaevaa. Nivelet jäökkänä kitinä on korviin sattuvaa- Vaen näellä mennään niin kauan kun virtaa piisaa! Sen vielä patterivirtaa. Vae outahan kun töpselin tyrkkään forttumin rasiaan, Pitäs tulla meininkiin vaohtia!