ONNI
***
Valosa tulevevaesuus eesää - toki takanaki.Taakse jääneen tietää. Tuleva arvoitus! No virtuvaalisti pittää hiihellä - päevä kerrallaan! Vaekka lykkii niin paekallaan pyssyy!
***
Muuten - kehenosti luistaa sukset. Pituva on liikaa. Alamäjessähi on aena turvallaan. Vaekka sitä palijo maenostettaan, että oli onni miehelle kun kaatu etteenpäen???
***
Mitä pentelleen onnija siinä on jos sattuu terävä kanto mahan kohalle. Taekka Mora! Siinä hymy hyytyyy herkasti ja voe olla että mennee toeseen äärimmäesyyteen.
***
Kyllä minusta ylleesä liijotellaan tuon onnellisuuven takija. Saateri yhtä vitutustahan tämä on. Kurijuutta riittää joka päevälle . Eikä Herra armahta.
***
Tosin se lienee hyvinki monella se armahtaja ... Rouva. viinanryystäminen ja huumen imeminenhän se riemun repäsee. Siitäki seoraa morkkis ja entistä suurempi vitutus. kuulemma! Maenittakkoon että meikähän ei oo laenkaa sinne päen vinksollaan.
***
Minnoon antanu itelleni kertuva, että kun on jatkuvasti pienessä pilivessä. Tehokkaan kärpässienimuhennoksen jäläkeen sitton meleko immuuni ulukopuolisille vaekutteilla!
***
Eholle pittää panna muuten vaen? Eikae sillä välijä jos panneeki. Kuhan muistaa välillä ottaaki. Että tasapaino säilyy. Ja maine. Ja on katetta!