KIIREITÄ PITTÄÄ.
*********
Tiistaehuomenta! Mittarissa lukema -18.5. Mitä tännään luvassa? Kiireellistä joutenolua ja raskasta leppäelyä. IIlalla voe kattuva aekaansaannoksiaan ja voi raohassa nukahtaa.'Välillä tietenni lappaa sapuskaa kittaa, että liekki lepattaa.
***
Monenlaesta hiipparia kulukee ovelta ovelle, valaamiina iskemään. Raha ja tavaravirrat valluu vuolaana rosvon´taskuun jos kohe löytyy. Ja niitä löytyy. Jopa autosta katistettaan renkaat alta. Halba hinta !
***
Näetä hihhuleitahan on ollunna kaotta aekaen jokka velttoelemalla tekkee hyvinvoentija. Vaen aeka lyhyvveen seon aena niillä loppunna. Ilikeöttä vaen värkkäävät ja toesilta vaativat päästötöntä elämää.
***
Oravanpyörähän seon jopelo laete. Jos siihen aparraattiin sortuu se on juoksemista - kieli vyön alla. Pittää juosta vaekkei jaksaskaa - loputtomasti.
***
Miehän hyppäsin syrijään hývän sään aekana.. Vaen siinä sitton mennä kelekkerehtanu, huolimatta katteellisten solovaoksista. Ellää kölläelee semmosta kaavaa nouvattaen kun ite haluvaa. Onko pakko jos ei taho? Ellää muihen pillin mukkaan.
***
Joopa pewkele meikä seillaa pelekällä nahkapohojalla. Ei tunnu tuskana maailimanihimeijen näkemättömyys. Meikä on senverran yksinkertanen, että monimutkaset naotinnot mennee yli ymmärryksen. Lentokonneeseen ei oo hinku. Kertoja eijoo sitä yhtäkkää. Vaen sammaa päevää elän ku muutki.
***
Vuan siitä huolimmatta tajjuun että jos terve immeinen vaatii puolet toesen ahkeruuvellaan saamasta tuloksesta, niin seon mielestäni väärin. Seon minusta paremminnii jonku asteinen ryöstö.
***
Vuan nämä nykyset vetelehtijät halluuvat ellää taetetta tehten ja haaveilemalla. Se ei syötäväksi ruppia. Siksipä sitä pittee alakaa sitte mölisseen kuinka järijestemässä vikkaa? Hehhee kattosivat peiliin siellä se vika. Jos valittee sen helepon elämän nii turpa tukkoon, poes vaatimukset ilimasista ettuuksista.
***
Tänä aamuna tässon puoleksi vielä untenmailla. Ruutuun tullee tekstijä iliman johonmukasuutta. No, millompa ei? Kuhan ny jottae!