...huomenta - keralla kulukijat! Hyvveehän sittei tohi ennee toevotella, kun näöttee että jokaenen päevä on melekeempä hanurista. Nythän tuo on pakkasyön jäläkeen taevas sekkeessä. Ilalla räpsinneekö vettähhii tae lunta?. Se tietennii vaekuttoo sähköhintaan nostavasti, ei aorinkopanneelit kuumene eikä nämä tuuliväkkärät pyöri. Minusta se tuntuupi jotta eiköön tuossahii " Uusiutuvissa" touhussa sahata silimään tavan Taavia?

 Muutennii on ny poekkeuksellista tievossa. Zeppeliinissä MYRSKY tämäntästä! !! Siellä vuatekappalleet suavat kyytii ja eorot. Markkinavoema ärijähtellee koko rahan eestä. Mullehan siitä eijoo harmia. Ei nappaa multa olemattomija setelleitä.

Vaen naesillehan se onnii vähintäänhi taevasten eskartano, siellä Visa vinkassoo ja vuatekappalleet revittään toestesa käjestä. Se kun vuatereplu näöttee nuapurinmuorin käjessä niin mahottoman hyvältä, että se on suatava, vaekka menisi liivistähhii hijat. Sittä kun sen suap kottii ruahattuu niin sehän selevästi se vuatekappale näöttee vanahamalliselta. No, eiku kierrätykseen. Varraamaan pöytää kirppikseltä ja maksamaan pöyvvävuokroo niin palijo, ettei niillä vuatereplujen hinnalla sitä koskaa makseta. Vuan sehän onnii piäassii, että markkina toemmii. Kukahan se tuossahhii tappaoksessa voetot nappovvaa?Oesko markkinavoema tae naapurin isäntä. Mistä lemmosta nämä arvaa.

Tuo naesenergija,  kun se suatassiin otettuu talteen niin siinei monta melekeetä mänis kun tuppipotut keittäs. Nuissa markkinamyrskyissa se naesenergija männöö hukkaan, niinku rahat aorinkopanneelissa sajekesänä.

Vae eikae tässä pittää keskittyvä olennaeseen ja vetasta pienet tirsat. Tuntuu että jäe vaelinkija yöllä kun kolotus häeritti NukkuMatin manoovereita. Moe! -O- 3.4.2014