Millasta se liennee? Minnen ou vielä semmosta saannu päälleni vaekka yrittäny oon. Vuan ne onki mulla ankarat morraaliset rajat.

Rukkoellen ja kilivotellen koetan matkaani taevaltaa. Mitä ny joskus Meokkovin imasen. Vuan sehän on perustarpeita immeiselle. Pienessä sievässä sitä ossaa antaa ajatuskonneiston pyörijä aotomaattiohjauksella. Voe lempo kun se näöttää toesinaan mukavija visijoeta.

Joo, komijasti mennee.  Velekaa eijoo ja sapuskaa on liikaa. Helekutti kun immeisellä oesi semmonen hukkaputki johon aotomaatti ohojaesi kaeken liijan rasvan ja sokerin. Suussa antas maestua, mutta sitte se ohojaotus sinne jätesäelijöön jonka voesi sitte kopistaa iliman ähkäsyvä veskinpönttöön.

 Ehkä oes hyvä olla mukana mielihyväefekti, muistasi paremmin tyhyjätä. Evoluutijova toevotaan appuun. Milijoonan vuuen päästä se immeinen voeki olla jo meleko aotomaatti

Pikkusen vanahanaekanenhan se tämä immeisen nykynen  systeemi on. Palijo oo Aaatamista petraantunu!
 Saakeli kun ei ota mylly kierroksija sen enempää vaekka naamanreikään työntää parraeta polttoaeneita.
Omena tepsi Aaatuun, nykysin ei sekkää toemi.

Paokkuu vaen pakoputkessa ja hajusta päätellen polttaa raakana. Päevitys oesi kohillaan vaen saattaa UKKO olla itekki demetoetunu, ettei muista luomishommeleitaan laenkaan. Salasanat ja tunnukset tuuli vieny.

 No ohan siitä aekaenalusta aekaa , ettei ihimekkää. Joten eiköpä nuo entiset lapionjälet immeisessä lie pysyviä etteenkipäen. -O-‎25.‎9.‎2013