...sivut sanoo arvon nimimerkki  näistä sivuistani. Myönnän että turhaan täältä on kenenkään hakea viisauksia tai sykähdyttäviä tautenautintoja. Paskasivut kerta kaikkiaan. Mutta makusa kullaki. Joka päivä täällä kumminki joku vierailee. Kiitos siitä.

Nythän tietenkin tilanne muuttui oleellisesti kun kävi sivulleni kommentoimassa. Ah, mitä viisautta ja neroutta loimuakaan hänen tekstissään. Ikävä kyllä jouduin tuhoamaan mahtavat ilmaisut. Ois blogini saanut turhaa laatua ilmaisuun.

Mikä valtava nerous ja kaikenkattava viisaus kommenteistaan säteileekään? Lisäksi analyysi meikän sisäisestä tilasta osuu aivan nappiin. Ajatustoimintaahan ei ole ilmennyt valovuosiin.Olemattoman pienet aivot antavat sen verran imbulsseja, että luonnolliset tarpeet pystyy suorittamaan, kunhan ne suorittaa hidastettuna ja suurella kärsiväisyydellä.

Tietystihän voisi olla paikallaan panna lappu ovelle ja sivujen luukut kiinni, mutta mukava tässä on istuskella silloin kun ei ole sohvalla peiton alla MÖLLÖTTÄMÄSSÄ. Kuitenkin on sellainen pieni toivo, että joku olisi tykännyt sivuillani käydä? Tuo yli 100000 on mielestäni aika hyvä saavutus? Lisäksi mittari on tusina tuotetta ja on ollut monet ajat mykkänä. Sivujen mittari joka kertoo päivittin sivujen avauskerrat kertoo skaalan olevan.5500-21000, siis aika suuri vaihtelu. Maanantai on aiana hiljais

Yritin nimimerkin linkkiä hänen sivulleen. linkitys oli virheellinen , eikä johtanutkaan hänen sivuilleen. Olisi mukava ollut käydä katsomassa ja ammentamassa sitä Käsittämätöntä viisautta ja neroutta joita sivuiltaan olisi voinut ammentaa. Siitä kalpean viitteen antoi kommentit.

Oli miten oli, mutta näin on. Karavaani kulkee... Moi!. -O-28.2.2014