Jälleen viikko on aeka vähissä! Huomenta vaen sinä satunnainen lukija. Katotaampa yhessä mitä höpinämylly ny on jauhanu!
***
Joopa! Rettiisinvilijelijäksikö  ne papit on alakannu. Siinähän sitä on haastetta ja kilivottelua suurelleki hengenmiehelle. Arkkihiippaki maalaa taevaan rannalle satteenkaarta.
***
 Kerran käväsin kirkossa niin pappi porisi kasvitarhasta ja savonkorijuusta. Minnen oekein päässy ällänpäälle mitä se meinasi.
***
Naesimmeinen se tosin olj, eikä vaijennu seurakunnassa, vaen monenlaesta resehtijä se esitteli hyvään kasvuun halutakseen. toki piruva moetti ankarasti. Ei tuntunu oekein olevan kaveri.
***
 Noo siinä se homma hoetuu kun oppirahat riittää. Nehän on kuulema maksettava. Vaekka toesaalta säästääkki pitäsi, että säästys etes ne siemenperunat.
***
Nuin omakohtasesti aateltuna maksut on maksettu. Vähä on tullu villoja vaekka porujakin on ollu... Elämänlankaa keherätessä se aeka on huvennu. Tyhyjää touhua!
***
Aenahan ne puhheet synnyttää ylleistä kaohua ja panniikkia. Miksipä se siitä oesi muuttunut. Päevvaston - vaohti kiihtyy kun mettä sakenee.
***
 Tietenni jos on syttyny päässä se kynttilä niin sehän armovalakia levijää immeisten keskuuteen niin siitähän ei hyvä seuraa. On se kamalaa kattuva kun savu nousee kaekkijen korvista.
***
Joo nykyaekanahan siivoellaan noeta kulttuuriin siivottomimpija paekkoja kuten ulokohuusseja ja kaehopaekkoja jossa on käötettyy kortonkii ja kaekkija muuta rietasta.
***
 Roena sitte nykyvään nostetaan, naama innosta väristen, suureen maeneeseen. Monenmoesta heitemannija ihhaellaan ja maksetaan setelirahhaa, vaekka ns. laolu on pelekkää karijuntaa. Ihimetyttää toesinaan! Nykytaijje!
***
Liekö tuossa puolesa jos kaonotarta kurkkii peräluukkuun. Häijyä varmaan tekkee. Kukapa sen tiennee, mulla on moeset ilot kokematta. Ja varmaan pysyvätki. MOE!-O-‎‎2.‎1.‎2015