Kesäaika ja helijät ilimat. Verta pakiin ja eläköön Suomi! Vaaiankkurit lähestyy turmaa tuoden sille joka ei pija varojan. Köyhä kansa jää jalkoihin ja kepu porhaltaa keulilla. Epätoivo heittää pasaa kepun rattasiin. Huhukone ottaa kierroksia ja paska lentaa.
***
PÄIVIN hyvätyö on tehty, tuumi Mooses ja pani - tupakaksi. Pelastettu on muutama epätoivonen. Aju jatkuu ja palalaekat soe. Demari  kerevää rahhaa ja johtotähtee. Siitä se lähtee kannatus nousuun. Poessa on itku ja hampaankiristys.
***
 LIPPOSEN entinen elämä etäältä. Eläkkeellä saa olla kuin sika pellossa tae paska mättäällä. Jutta leipoo kakun joka maistuu pahalle, luktar illa sanoo ruottalaenen. Tämä aeka on raakaa. Säälitä ei toisen omaa, onhan somaa kun oma ei kulu. Laina hevonen ja heilillä siniset silmät! Valot näyttää punasta. Siinäkö syy ja seuraus. Kevyvet mullat!
***
RUNOKONI karkasi ja siirtyi lajemmille laitumille. Kaipailen penkon sen vanhoja jätöksiä. Jo Ammoin kirjoitettuja jo unhoon jääneitä rosoisia riimejä luen makustellen. Kummasti runo palauttaa muistilokerosta tunnetilan joka vallitsi tekelettä tehessäni,
***
 TUHANSIA niitä on, vaikkakin kokonaisia kansioita on epähuomiossa tullut napsautettua bittiavaruuteen. Vahinko ei oo suuri, mutta muistin pallauttajana olisi pitänyt kaikki pitää tallella. Varmuuskopijot jääneet tekemättä. Välijäkö?
***
 NO TUSKIN - aika ei riitä. Luetaan minkä se jaksetaan. Ja maksetaan kalavelat. Ainakin korot! 0-korko on helppo maksaa, eikä muutenkaan ahista. Mieli on hyvä ja positiivisesti katon huomiseen. Mikäs tässä? Ei panttaa murheita ja ottaa tosiasiat semmoisena kuin ne tulee pärjää aika pitkälle. Moi! -O- ‎   ‎29.‎3.‎2015